25 Жовтня 2023
Новини

Вулицями Києва блукав олень

Вулицями Києва блукав олень
Вулицями Києва від ночі 25 жовтня блукав лісовий олень. 

Громадяни повідомили про це правоохоронцям, які зранку допомогли тварині повернутися до природи, - інформує Патрульна поліція Києва.

Подія сталася на вулиці Чистяківській. Уночі поліціянти отримали повідомлення про оленя, який бігає вулицями столиці. Патрульні не змогли зупинити тварину, оскільки олень міг травмуватися.

Але вже над ранок лісовий гість забіг на територію дитячого садочку та приліг відпочити між корпусами закладу. Інспектори розпочали заходи, щоб повернути тварину до дикої природи.

«На щастя, лісовий гість не ніс ніякої загрози. Тож колеги зі Святошинського управління поліції допомогли залучити на підмогу нашому екіпажу ветеринарів. Чималими зусиллями вдалося знайти організацію, яка погодилася транспортувати могутнього володаря лісу до безпечного місця», — розповіли в поліції.

На підмогу прибули працівники служби порятунку диких тварин, які зробили оленю заспокійливу ін?єкцію, а тоді, спільно з патрульними, доставили тварину до найближчого лісу.

Правоохоронці закликають громадян не бути байдужими, піклуватися про тварин та повідомляти про подібні випадки на лінію 112.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, тварини, поліція
В тему

Останні матеріали