13 Вересня 2023
Новини

Як Пальонка прокоментував причетність до хабара у $35 тисяч

Як Пальонка прокоментував причетність до хабара у $35 тисяч

Мер Володимира Ігор Пальонка прокоментував резонансну інформацію про його причетність до отримання великої суми неправомірної вигоди.

Міський голова записав відеозвернення.

"Шановні мешканці, доброго дня. Сьогодні ми маємо 9:15, 13 вересня. Хочу повідомити, що я знаходжуся на своєму робочу місці. Міська рада працює в штатному режимі. 

Щодо подій, які відбувалися вчора в місті. Хочу повідомити, що вчора тривали ряд процесуальних дій, зокрема були проведені обшуки в приміщені міської ради, ЦНАПу, в будинку моєї дружини, де я проживаю, в ході яких не знайдено ніякої неправомірної вигоди, не знайдено предметів збагачення, ніяких предметів в мене особисто не вилучено як вдома, так і на робочому місці. Щодо ситуації хочу повідомити, що всіляко буду сприяти слідству для того, щоб покарати винних. Покарати тих людей, які хочуть під час війни збагатитися. Сьогодні займаємося своєю роботою і виконуємо свої обов'язки", - сказав мер.

Нагадаємо, 12 вересня стало відомо про те, що поліцейські викрили депутата обласної ради, керівника спортивного ліцею Валентина Кошельника в отриманні неправомірної вигоди. У ЗМІ з’явилася інформація, що до цього причетний і мер Ігор Пальонка. Мовляв, вони вимагали від підприємця 35 тисяч доларів за безперешкодне виділення земельної ділянки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир-волинський, хабар, Відео T1.ua
В тему

Останні матеріали