19 Січня 2023
Новини

Удар по Дніпрі: 11 людей досі зниклі безвісти

Удар по Дніпрі: 11 людей досі зниклі безвісти
У Дніпрі 11 людей залишаються зниклими безвісти внаслідок ракетного удару по багатоповерхівці.

 Ще напередодні було відомо про 17 зниклих безвісти. Про це повідомляє Нацполіція.

Там звітують, що правоохоронці прийняли понад 560 заяв за фактом ракетного удару по будинку. З них 420 повідомлень стосувалися пошкодження майна, 43 — пошкодження автівок та 10 — адмінбудівель.

Нагадаємо, вибухи в Дніпрі пролунали під час масованої російської атаки на Україну 14 січня. росіяни влучили в багатоквартирний будинок.

Наразі відомо про 45 загиблих, зокрема 6 дітей — найменшому хлопчику не було й року. Ще 79 людей зазнали поранень, серед них 16 дітей.

За словами заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка, в ураженій дев'ятиповерхівці було 16 під’їздів і проживали приблизно 1700 мешканців. Наразі весь будинок залишився без електрики, газу, вікон.

Рятувальні роботи тривали в цілодобовому режимі. До них залучили понад 500 людей та більш як 90 одиниць техніки. Також на місці працювали психологи ДСНС. 

У Дніпрі з 15 січня оголосили триденну жалобу за загиблими внаслідок російського ракетного удару по житловій багатоповерхівці. Попередньо відомо, що 72 квартири зруйновано, ще понад 230 — пошкоджено.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дніпро, війна з Росією
В тему