29 Серпня 2022
Новини

У Новій Каховці росіяни оголосили про евакуацію людей з робочих місць

У Новій Каховці росіяни оголосили про евакуацію людей з робочих місць
На Херсонщині в Новій Каховці окупаційна адміністрація оголосила про початок евакуації людей з робочих місць в укриття.

Про це повідомляють «РИА Новости» й ТАСС із посиланням на «главу» окупаційної адміністрації району.

За його словами, у Новій Каховці не припиняють лунати сигнали повітряної тривоги. Окупанти також традиційно скаржаться на нібито обстріли з боку ЗСУ, хоча й кажуть, що підготовку до початку навчального року в школах не скасовують.

Водночас керівниця об'єднаного пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк наголосила, що Збройні сили України не знищують об’єкти інфраструктури та бережуть своїх цивільних.

А втім, вона закликала людей евакуюватися з місць, де можуть бути активні бойові дії, або знайти укриття й перечекати там.

Нагадаємо, раніше 29 серпня стало відомо, що українські військовослужбовці прорвали першу лінію оборони російсько-окупаційних військ у Херсонській області. Один із полків відійшов від своїх позицій.

В угрупованні військ «Каховка» зазначили, що ситуація на тимчасово окупованій території Херсонщини вкрай непроста. HIMARS знищили практично всі великі мости: Антонівський залізничний, автомобільний та Новокаховський.

Також ЗСУ влучили у Бериславський машинобудівний завод, де війська рф розташували свою техніку, боєприпаси та живу силу. Там почалася пожежа.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, херсон
В тему