21 Червня 2022
Новини

У херсонський Епіцентр звозять російські товари

У херсонський Епіцентр звозять російські товари

У тимчасово окупованому Херсоні в Епіцентр російські окупанти почали звозити свої товари.

Про це повідомило кремлівське ЗМІ ТАСС, пресслужба Епіцентру в коментарі ЕП.

До речі, 1 червня вони захопили торговельний центр.

російські пропагандистські ЗМІ пишуть, що окупанти почали звозити товари з рф в магазини української мережі Епіцентр, які розташовані в тимчасово окупованому Херсоні. Там кажуть, що нібито приймають розрахунок гривнями та російськими рублями. 

Декількома днями раніше окупаційна "влада" міста повідомила, що "приняла на баланс" гіпермаркет, і що він нібито знаходиться на "державному фінансування росії".

У пресслужбі Епіцентру заявили, що 1 червня у приміщення торговельного центру Епіцентр та  гіпермаркету Нова лінія у Херсоні "зайшли озброєні люди, які назвалися представниками окупаційної влади та почали диктувати свої умови роботи". 

"Відповідно ми втратили контроль над фінансовою діяльністю торгових об'єктів, управлінням персоналом, експлуатацією та доставкою товарів З моменту окупації Херсону жодних нових поставок товарів в Епіцентр та Нову лінію мережею не здійснювалося", – заявили у мережі. Там додали, що на той момент у магазинах залишалися значні товарні запаси, подальша доля яких мережі не відома.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, херсон
В тему

Останні матеріали