8 Червня 2022
Новини

У Бахмуті росіяни завдали ракетного удару по будівлях: там були люди

У Бахмуті росіяни завдали ракетного удару по будівлях: там були люди
Фото ілюстративне

У Бахмуті на Донеччині близько 8 ранку рашисти завдали ракетного удару по двох будівлях. Є постраждалі. Про це повідомляє поліція Донеччини.

Окупанти влучили у школу та адмінбудівлю, у яких перебували люди. Наразі на місці працюють рятувальники, вони продовжують розбирати завали. Попередньо, є постраждалі, але кількість їх у поліції не називають.

Поліцейські разом із СБУ кваліфікували обстріл як воєнний злочин за ст. 438 Кримінального кодексу України (порушення законів і звичаїв війни).

У Генштабі ЗСУ зранку 8 червня повідомляли, що російські війська збільшили інтенсивність застосування оперативно-тактичної та армійської авіації на Бахмутському напрямку.

Нагадаємо, за даними Угруповання Об'єднаних сил, протягом 7 червня окупанти обстріляли 17 населених пунктів в Донецькій та Луганській областях, зруйнували і пошкодили 73 цивільні об’єкти, зокрема 57 приватних житлових будинків, 4 багатоквартирні будинки, школу, дитячий садок, лінію електропередач.

Очільник Донецької ОВА Павло Кириленко розповів про 5 поранених жителів Донеччини: 2 — в Очеретиному, 2 — у Ласточкиному і 1 — у Миколаївці. У Костянтинівці зареєстрували одну людину, яка отримала поранення на Луганщині.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: донецьк, війна з Росією
В тему