12 Лютого 2022
Новини

Хто зі знаків зодіаку найчастіше зраджує

Хто зі знаків зодіаку найчастіше зраджує

Астрологи радять при виборі партнера уважно вивчити риси характеру і звички кожного знака Зодіаку і тільки потім робити свій вибір.

Близнята

Близнята є дуже товариськими і життєрадісними людьми, які обожнюють нові знайомства.

Близнятам швидко набридає комфорт у відносинах, тому вони прагнуть покинути партнера і відправитися назустріч новим і яскравим емоціям.

А коли все стає занадто рутинним, то у них може виникнути спокуса зради. У Близнят дуже суперечлива натура, яка зведе з розуму будь-яку людину. Вони непостійні і нерозбірливі у зв'язках, але, попри це, ніколи не потерплять зради і підступу.

Представники цього астрологічного сузір'я ненавидять нудьгувати, і якщо в їх особистому житті немає ніяких емоційних сплесків, то вони запросто вийдуть за межі своїх відносин і знайдуть те, що душі завгодно, але тільки на стороні.

Терези

Терези ненавидять самотність і нудьгу, і якщо їх друга половина не стане приділяти їм достатньо часу і уваги, то вони просто підуть на зраду. Згодом вони можуть увійти в смак і перестануть бачити в цьому щось ганебне.

Терези просто ненавидять зраду і не потерплять поруч з собою зрадника і гуляку. А рутина в побуті може зробити з них справжніх невротиків. Особистостям, які народилися під цим знаком, просто необхідно відчувати комфорт у відносинах, а ще Терези морально вмирають без романтики.

Якщо ваше життя все-таки пов'язане з Терезами, то не забувайте частіше радувати їх і робити незвичайні сюрпризи, і тоді розладу в родині можна уникнути.

Лев

Леви дуже люблять бути в центрі уваги. Люди цього астрологічного сузір'я просто не потерплять байдужості з боку партнера. Якщо їм не вдається отримати належного ставлення до себе, то вони легко підуть на зраду.

У Левів завжди багато друзів і знайомих, які готові в будь-яку хвилину стати для товариша чимось більшим. Такі люди не бачать нічого ганебного в зрадах і щоразу обіцяють, що цього більше не повториться, проте стримати слово у них ніколи не виходить.

Але якщо Леву вдасться знайти підходящу людину для життя, то він ніколи не піде на необдуманий крок і постарається сам утримати партнера.

Риби

Представники, народжені під цим астрологічним знаком, дуже чутливі і емоційні. Їм складно образити рідну людину, тому, коли почуття до партнера остигають, їм простіше не розірвати стосунки, а просто піти на зраду.

Вони вважають, що розставання приносить більший біль, ніж інтрижка. Риби — найбільш вітряний знак. Такі люди швидко закохуються, а за їх зв'язками важко встежити. Вони можуть закохатися в першу зустрічну людину, навіть перебуваючи в цей час у відносинах.

А якщо партнеру все ж вдасться зловити на зраді другу половину, то Риба почне все заперечувати і захищатися, але це абсолютно не означає, що зрад більше не буде.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, прогноз астрологів, поради астролога
В тему