16 Січня 2022
Новини

На Закарпатті - страшна ДТП: серед 9 постраждалих - четверо дітей

На Закарпатті - страшна ДТП: серед 9 постраждалих - четверо дітей

На Закарпатті в Перечині в аварії постраждало дев'ять осіб.

Водій BMW не впорався з керуванням та вилетів на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з Range Rover. ДТП трапилася 15 січня близько 11:00 на вулиці Центральній. Про це повідомила поліція області.

Зазначається, що в салоні BMW на момент аварії перебувало четверо людей: 37-річний водій, його дружина, їхня 25-річна знайома з 3-річною дитиною. За кермом Range Rover була 34-річна жінка, а в салоні сиділи її діти – дівчатка 8 та 11 років, а також знайома з 10-річною дочкою.

Внаслідок зіткнення постраждали усі водії та пасажири, їх було госпіталізовано. Попередньо відомо, що у дітей віком 3 та 8 років діагностували складні травми. Водночас 11-річна пасажирка сильно не постраждала, медики відпустили її на стаціонарне лікування.

Слідчі відділу поліції у Перечині відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Триває розслідування, з'ясовуються всі обставини дорожньо-транспортної події.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: закарпаття, дтп, аварія
В тему