30 Квітня 2019
Новини

«Чи відмажуть?»: у Луцьку п’яний СБУвець скоїв смертельну ДТП (фото)

«Чи відмажуть?»: у Луцьку п’яний СБУвець скоїв смертельну ДТП (фото)

В обласному центрі смертельна аварія. За кермом автомобіля, який переїхав хлопця, був нетверезий силовик.

Напередодні у соцмережах з’явилася інформація про те, що у місті Луцьку летальна ДТП: зранку на Гнідавському мості авто на смерть збило молодого чоловіка.

Про дорожній інцидент зі смертельним наслідком повідомляв у соцмережі Facebook активіст «Народного контролю Волині» Олег Бондарук.

У своєму дописі лучанин попереджав про неоднозначність ситуації, адже за кермом автомобіля, який збив людину, перебував працівник силової структури. Мовляв, з огляду на те, хто є фігурантом ДТП, справу можуть викривити. Щоб «відмазати» винуватця.

«Ситуація неоднозначна, слідчі дії, які проводились слідчо-оперативною групою, зі слів батьків, проводились абияк і навіть була спроба забрати речовий доказ – автомобіль, яким було збито хлопця», – писав він.

За словами Бондарука, на місце події виїздили співробітники Державного бюро розслідувань зі Львова, оскільки один із учасників аварії – силовик.

Пізніше інформація про те, що до аварії причетний працівник силової структури, підтвердилася. Як стало відомо Інформаційному агентству «Волинські новини» із власних джерел у правоохоронних органах, автомобілем, який збив хлопця, керував працівник Служби безпеки у Волинській області. За попередньої інформацією. Водій та його пасажир були п’яні.

За свідченнями очевидців, молодик, який загинув під колесами машини, теж перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він ішов проїжджою частиною, що заборонено ПДР.

Обставини наїзду та деталі смертельної аварії належить встановити слідству.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, НП, Фото
В тему