14 Листопада 2021
Новини

Від яких жінок за знаком зодіаку чоловіки йдуть найчастіше

Від яких жінок за знаком зодіаку чоловіки йдуть найчастіше

Астрологиня Людмила Булгакова назвала жінок зодіаку, від яких частіше від інших йдуть чоловіки.

Близнята

Близнята важко уживаються з будь-ким: вся річ у тому, що вони ніколи не знають, чого хочуть, і нав'язують цю невизначеність тим, хто перебуває поруч. Не всі можуть витримати стиль поведінки, у якому людина сьогодні сміється, а завтра плаче; зараз хоче морозива, а коли їй його приносять, заявляють, що просили чаю та гарячішого. Якщо вірити Лопе де Везі, саме так гартують сталь, а чоловіки рідко хочуть почуватися нею.

Стрілець

Стрільці всім хороші – вони веселі, дотепні, незлобиві та доброзичливі, але, на жаль, зовсім не сімейні та не домашні люди. І якщо для чоловіка таке ставлення до сім'ї та дому можна пробачити, то для жінок – хоч це й несправедливо – вважається недоліком. Втім, потенційних чоловіків теж можна зрозуміти: мало кому сподобається дружина, яка не любить готувати, рідко прибирає і за першої ж нагоди зривається з дому, куди очі дивляться.

Діва

Діви, мабуть, найнудніший у побуті знак зодіаку: підлаштовуватися під їхні численні вимоги, пов'язані з чистотою та ладом, дано далеко не всім. Здавалося б, що поганого в тому, що в будинку ідеально прибрано, чисто і все на своїх місцях? Це має стати тільки плюсом у стосунках, але доти, поки людину не примушують до цього силовими методами, влаштовуючи їй скандал через нерівно повішений у ванній рушник або зрушений зі свого місця стілець.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, гороскоп на сьогодні, гороскоп на день, гороскоп
В тему