1 Листопада 2021
Новини

Луцька РДА програла другий суд щодо конкурсу на начальника відділу містобудування

Луцька РДА програла другий суд щодо конкурсу на начальника відділу містобудування

Луцька районна державна адміністрація вдруге програла суд щодо конкурсу, за результатами якого встановили переможця конкурсу на зайняття посади начальника відділу містобудування та архітектури, інфраструктури, екології райдержадміністрації.

Нагадаємо, Катерина Нікітіна в квітні 2021 року звернулася  з позовом до суду, в якому просила визнати протиправними та скасувати наказ Луцької РДА про визначення переможця конкурсу. Переможцем конкурсу стала Валентина Шаєвська з результатом 14,5 бала. Нікітіна вважає результати конкурсу необґрунтованими, такими, що відбулись з порушенням процедури їх проведення, а тому просить визнати оскаржуваний наказ протиправним та скасувати.

Волинський окружний адміністративний суд у липні її позов задовільнив.

Луцька РДА з цим рішенням не погодилася і оскаржила в апеляції.  Заслухавши суддю-доповідача, пояснення учасників справи, перевіривши законність і обґрунтованість рішення суду першої інстанції в межах доводів та вимог апеляційної скарги, суд апеляційної інстанції вирішив, що апеляційна скарга задоволеною бути не може. 

Зокрема, через те, що конкурсна комісія не враховала при визначенні остаточних результатів конкурсу бали, які були виставленні, залученим до роботи комісії архітектором Шевчуком Г. М., що вплинуло на підсумкову позицію Катерини Нікітіної в рейтингу. В свою чергу це призвело до того, що її кандидатура після тестування не потрапила на голосування комісії, хоча вона набрала одинакову кількість балів з людиною, яка зайняла третє місце.

Тож апеляційну скаргу Луцької районної державної адміністрації Волинської області залишили без задоволення, а рішення Волинського окружного адміністративного суду  – без змін. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суд, Волинь
В тему

Останні матеріали