10 Листопада 2021
Новини

На Донбасі загинула 24-річна військова

На Донбасі загинула 24-річна військова

У зоні проведення ООС загинула 24-річна військова Тетяна Алхімова.

6 листопада вона отримала кульове поранення, ймовірно, завдане самій собі, - інформують у штабі ООС та на сторінці Олешківської територіальної громади.

Міська влада Олешок повідомила, що військова контрактної служби Тетяна Алхімова загинула "під час виконання бойового завдання". Причиною стало кульове поранення, несумісне з життям.

Відомо, що її смерть зареєстрована як "небойова втрата" і не пов’язана з виконанням бойового завдання. У спеціалізованій прокуратурі попередньо встановили, що загибла вистрілила зі штатної зброї в себе.

Справу розслідує поліція з спеціалізованими прокурорами. 

Відомо, що військова народилась у 1997 році в с. Козачі Лагері. У 2019 році отримала вищу освіту у Херсонському державному університеті та була призвана на військову службу Каховським ОМВК Херсонської області.

Останнє місце служби – командир відділення безпілотних авіаційних комплексів взводу безпілотних авіаційних комплексів розвідувальної роти 57-ї ОМПБр імені Костя Гордієнка.

Прощання із загиблою відбулося за місцем проживання її рідних – у Козачих Лагерях 10 листопада об 11.00. Поховання було того ж дня о 13.00 на кладовищі у Новій Каховці, на Алеї Слави.

Нагадаємо, в оперативному зведенні пресслужби ООС 6 листопада і 7 листопада не повідомляли про втрати з боку українських військовослужбовців.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: донбас, війна на сході україни, смерть, росія
В тему