8 Серпня 2021
Новини

Підозрювані в убивстві майданівця Вербицького вийшли з СІЗО

Підозрювані в убивстві майданівця Вербицького вийшли з СІЗО

Сергій Мисливий перед виходом отримав нову підозру.

У Києві підозрювані у викраденні та катуванні Ігоря Луценка і Юрія Вербицького - Іван Новотний та Сергій Мисливий - у ніч проти неділі вийшли з СІЗО.

Про це повідомили журналісти Watchers.

Новотного затримали у березні 2020 року, до цього він кілька місяців був у розшуку. Його зустрічали з СІЗО адвокат та двоє друзів.

Водночас Сергій Мисливий перед виходом отримав нову підозру.

"Уночі з 7 на 8 серпня Печерський суд Києва почав розгляд запобіжного заходу Мисливому за новою підозрою, але згодом зробив перерву до 10:00 ранку. Нова підозра стосується нововиявлених даних про ймовірну організаторську роль Мисливого. Раніше йому інкримінували лише виконання злочину", - йдеться у повідомленні Watchers.

Мисливий до затримання у березні 2020 був у розшуку більше шести років.

Нагадаємо, в січні 2014-го у період Євромайдану Ігоря Луценка та Юрія Вербицького викрали невідомі з території Олександрівської лікарні і вивезли за місто. Після тортур їх кинули в лісі. Вербицький від отриманих травм помер. У МВС заявили, що активні учасники викрадення Луценко і Вербицького переховуються від правосуддя в Криму.

Влітку 2019 року Печерський районний суд Києва взяв під варту на два місяці Олександра Волкова. Його підозрюють в організації викрадення Ігоря Луценка під час подій Євромайдану.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: євромайдан
В тему

Останні матеріали