3 Березня 2021
Новини

Чоловіка засудили на сім років за вбивство в’язня у Луцькому СІЗО

Чоловіка засудили на сім років за вбивство в’язня у Луцькому СІЗО

В обласному центрі Волині засудили чоловіка, який вбив співкамерника у СІЗО. Убивцю позбавили волі на сім років.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, - пише інформаційне агентство "Волинські новини".

Вбивство трапилося 6 травня 2019 року близько 23.00. В приміщенні камери №76 обвинувачений під час конфлікту тричі вдарив кулаком в обличчя потерпілого, який після цього головою вдарився об бильце ліжка та впав на підлогу. Коли той лежав, обвинувачений сів на нього зверху та почав добивати, наносячи удари по голові. В результаті побиття потерпілий отримав травми, які призвели до смерті.

Відзначимо, що також обвинувачений продавав наркотики у Луцьку. З 13 квітня по 7 травня 2018 року правоохоронці зафіксували три епізоди продажу наркотичних речовин, зокрема наркоторговець «барижив» амфетаміном неподалік супермаркету «Вопак» на Київському майдані, біля КЗ «Луцька міська дитяча лікарня» на Чорновола, 1 та біля Варшавського ринку.

У суді він повністю визнав свою вину. Обираючи міру покарання, суд врахував, що злочинець раніше притягувався до кримінальної відповідальності, має інвалідність другої групи та утримує двох дітей.

Тож йому призначили покарання у виді семи років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: суд, Волинь, луцьк
В тему

Останні матеріали