8 Квітня 2019
Новини

«Сценарій Насірова»: Мангера госпіталізували перед судовим засіданням

«Сценарій Насірова»: Мангера госпіталізували перед судовим засіданням

Підозрюваний перебуває на стаціонарі в обласному кардіологічному диспансері.

Очільника Херсонської обласної ради Владислава Мангера, якого підозрюють у замовленні вбивства активістки Катерини Гандзюк, госпіталізували через проблеми із серцем перед судовим засіданням про продовження арешту, передає «Фокус» з посиланням на прес-секретаря Херсонської облради Галину Ляшевську.

Зараз Мангер перебуває на стаціонарному лікуванні в Херсонському обласному кардіологічному диспансері.

«У нього  проблеми із серцем. Точний діагноз мені невідомий. Знаю тільки, що Владиславу Миколайовичу стало погано ввечері 5 квітня – в день, коли на нього знову надягли електронний браслет», – розповіла Ляшевська.

Адвокат Мангера Дмитро Ільченко заявив, що заплановане на 15:30 8 квітня засідання Шевченківського райсуду Києва, на якому мають розглянути подання Генпрокуратури про продовження на два місяці строку відсторонення його підзахисного з посади голови Херсонської облради, імовірно, буде перенесене.

«Інформації про скасування або перенесення засідання у мене поки немає. Думаю, засідання все-таки відбудеться, але тільки для того, щоб вирішити питання про перенесення дати, так як Мангер не зможе бути присутнім на суді за станом здоров’я», – розповів юрист.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, владислав мангер, катерина гандзюк
В тему