Відео

«Труп не судять» – тато керченського стрільця дав перший коментар (відео)

«Труп не судять» – тато керченського стрільця дав перший коментар (відео)

На популярному серед російської молоді телеграм-каналі Mash з’явився відеозапис із покаянним монологом батька 18-річного кримчанина Владислава Рослякова, який влаштував криваву баню у своєму коледжі – спершу підірвав у їдальні закладу кустарну бомбу, а потім став розстрілювати  студентів і викладачів.

На оприлюдненому чорно-білому записі батько Влада бореться із почуттями: називає сина то «дияволом», то своєю «кровиночкою». Чоловік, гамуючи сльози, на камеру, яка сліпить йому в очі підсвіткою, розказав, що з колишньою дружиною, матір’ю юного вбивці, розлучені вісім років, спілкуватися із сином та не давала і належала до релігійної спільноти свідків Єгови. Призвідцем кривавої драми, головним героєм якої став його син, чоловік вважає Глобальну мережу.

«Це все його інтернети… Інтернет, ноутбук і замкнутість повна. Я православний віруючий… Диявол, більше нічого… Мама йог обула свідок Єгови… Раніше він займався тільки дитячою літературою, і все. Хом’ячками, морскими свинками, якимись крисками декоративними. Вирощував… Машинками там… Та дитиною був. Я вже другу добу сиджу там зі своїми зі слідчими, які розмовляють з його одногрупниками. Мені сказали, що він був замкнутий, ні з ким не дружив. Сказали, що він застрелився. Він труп. Трупів уже не можна прощати чи не прощати. Я нічого не можу сказати. Він застрелився… Вистрелив собі у голову. Більше я нічого не бачив, вони без мене вісім років жили. Його мам зі мною не давала спілкуватися. Хоч він і мертвий, та я його люблю. Це моя кровиночка. Мій рідний син. Я про нього мріяв», – каже на камеру, ховаючи очі під шапкою, згорьований батько керченського стрілка.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Померла ще одна жертва керченського стрілка

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, крим
В тему