5 Лютого 2021
Новини

Волинянин постане перед судом за убивство товариша

Волинянин постане перед судом за убивство товариша

Волинянин вбив свого товариша і обікрав його будинок. За це постане перед судом.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення раніше судимим за розбій 32-річним жителем Нововолинська вбивства з корисливих мотивів, викрадення офіційного документу, незаконного заволодіння паспортом та закінченого замаху на крадіжку (п. 6 ч. 2 ст. 115, ч.ч. 1, 3 ст. 357, ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 185 КК України).

Не побувши і року на волі після звільнення із колонії, чоловік 4 грудня 2020 року, перебуваючи в квартирі свого 49-річного знайомого в Нововолинську, декілька разів ударив його в голову, завдавши смертельних травм.

Після цього зловмисник обнишпорив оселю та викрав мобільний телефон і всілякий хатній дріб’язок, заволодів паспортом убитого, його пенсійним посвідченням та банківськими картками, з яких намагався зняти гроші, проте не зміг.

Невдовзі обвинувачений у вчиненні цих злочинів волинянин постане перед судом.

Санкцією ч. 2 ст. 115 КК України за умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів, передбачено покарання аж до довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: вбивство
В тему