27 Лютого 2021
Новини

Яким буде 2021-ий рік для Лева, Діви, Терезів та Скорпіона, – розповіла практикуючий астролог

Яким буде 2021-ий рік для Лева, Діви, Терезів та Скорпіона, –  розповіла практикуючий астролог

Астрологічний прогноз щодо того,  яким буде 2021-ий рік для Лева, Діви, Терезів та Скорпіона, запропонувала український практикуючий астролог Маріанна Малина.

Лев

Для Левів в рік Білого Бика активний. В цьому році Левам варто проявляти якнайбільше особистої ініціативи. Особливо в тих справах, які стосуються кар’єри. Якщо цього не зробити, то можна стати «пішаком в чужій грі». А це, типовим представникам знаку, не дуже подобається. Тому Левам в цьому році категорично не можна бути скромними, краще бути самовпевненими, хай навіть і з надлишком. 

Рік, разом з тим, принесе багато конкуренції, і деяких Левів будуть намагатися «посунути» з насидженого місця, тож не бійтеся «рикнути» і відстояти свої права.

Цього року ділове партнерство не сприятливе,  партнери обов’язково будуть намагатися перетягнути «ковдру на себе». Тому царюйте самостійно.

Крім кар’єри, Левам варто звернути увагу і на особисте життя. Тут Левів теж чекають зміни. У неодружених Левів є великий шанс вступити в шлюб.

А от одруженим – варто уважніше ставитися до інтересів партнера. Так ви можете «переформатувати» стосунки й уникнете можливого розлучення.  Ваші близькі потребують насамперед душевного тепла, а не коштовних речей – пам’ятайте це!  Втім, щирі подарунки  в справах сердечних , теж не завадять. 

Друга половина року для Левів менш сприятлива, тому всю свою енергію та діловий запал варто реалізувати в першій половині року, а восени відпочити.

Діва

Дівам  цього року  потрібно  дотримуватися основних принципів року Білого Бика.  А це – працелюбність, прямолінійність та контроль над емоціями.

Роботи в цьому році буде, як завжди багато, але це робота рутинна, яка не приносить особливих нагород.

Та скільки б справ на вас не звалилось, в цьому році не варто нехтувати власним здоров’ям. Тому, Дівам рекомендується зайнятися фізкультурою, практикувати регулярні вправи, чи хоча б прогулянки на свіжому повітрі. Корисними будуть профілактичні процедури. Займіться своїм тілом – воно буде вам вдячним. 

А ще Дівам сприятливо в цьому році  займатися самовдосконаленням та навчанням. Це не обов’язково  повинна бути академічна освіта,  це може проявитися у вигляді інтересу до різного роду курсів та семінарів. Можливо, хтось з Дів почне (чи продовжить) вивчення іноземної мови. Взагалі, контакти з іноземцями в цьому році справа теж  сприятлива, як і подорожі за кордон.

Втім, Дівам сприятливо не тільки навчатися, але й ділитися знаннями. Тому викладацька діяльність це те, що в цьому році принесе не тільки задоволення, а й гроші. 

Але цього року Дівам не варто бути надмірно соціально активними і вишукувати  якісь нові можливості, це принесе тільки зайву трату енергії. Найкраще зайнятися тими справами, які були вже заплановані в минулому. 

Чим спокійніше і розміреніше буде життя Дів в цьому році – тим краще.  Для Дів дуже корисно в цьому році дотримуватися розпорядку. Втім, типовим Діви до цього не звикати.

Що стосується особистого життя, то для Дів в цій царині теж все рухається у звичному режимі, не виключено, що і тут Діви будуть діяти по розпорядку.

Друга половина року для Дів більш сприятлива, ніж перша.

Терези

Терезів можна вважати фаворитами цього року. Тому типовим представникам знаку Терезів можна активно включатися у всі ділові процеси. На скрізь чекає успіх. Особливо, якщо робота пов’язана з творчістю, або включає в собі потребу покреативити.

Терези в цьому році блискучі, яскраві та привертають увагу оточуючих. Не виключено, що багатьом представникам цього знаку, доведеться проявити себе в якості оратора. У всякому разі, не треба боятися публічних виступів. 

В жодному разі не відмовляйтеся від виступів по телебаченню –  вони вам можуть принести справжню славу. Втім, успішними  будуть і записи на власному каналі чи блозі. Презентації, конференції, виступи, вдячна публіка – все це те, що захопить Терезів у цьому році.  Де б Терези не проявили себе – увага публіки забезпечена. 

Для Терезів будуть актуальними  також пошуки  нових джерел доходу, або грошей на свої проекти. Особливо в першій половині року.  Слід зауважити, що Терезам в цьому році сприятливо залучати ресурси інших людей. 

В особистому житті у Терезів теж все складається добре. У кого немає пари, той може зустріти своє кохання саме в цьому році. У кого вже є стосунки - вони заграють новими фарбами.  В цьому році вам щастить на почуття та розваги.  Втім, діти теж можуть потребувати більше вашої уваги ніж завжди.

Рік активний, і навіть, якщо ви спочатку не будете бачити видимих результатів від своїх зусиль, то друга половина року Білого Бика принесе можливість реалізувати все, що було задумано в першій.

Скорпіон

Для типових  представників  знаку Скорпіон рік Білого Бика буде дуже активним. Причому, треба буде встигати скрізь: і в кар’єрних справах, і в справах домашніх. Останні будуть доволі сильно відволікати від ділової сфери.

В цьому році в Скорпіонів активізуються родичі всіх мастей, як близькі, так і далекі. Тому порада Скорпіонам – будьте терплячі, хочете ви того, чи ні, але вам доведеться відволікатися  на близьких, і можливо, навіть, вирішувати їх проблеми.

Втім, енергії у Скорпіонів в цьому році багато, тому сили вистачить на все. Навіть на те, щоб поставити особливо настирливих родичів на місце.

Цей рік принесе багатьом Скорпіонам багато спілкування, та й справи, пов’язані зі словом письмовим, теж будуть потребувати уваги.  Не виключено, що деякі Скорпіони пробудять  в собі літературні таланти, натхненно почнуть писати та знайдуть собі масу прихильників.

В особистому житті у типових представників  знаку Скорпіона все йде звичною дорогою, без особливих сюрпризів. 

Найпродуктивнішим часом буде пізня весна і практично все літо. Друга половина року це час, коли можна розраховувати на удачу. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, прогноз астрологів, поради астролога
В тему