27 Лютого 2021
Новини

Яким буде 2021-ий рік Бика для Стрільця, Козеріга, Водолія, Риб: прогноз астролога

Яким буде 2021-ий  рік Бика для Стрільця, Козеріга, Водолія, Риб: прогноз астролога

Український практикуючий астролог Маріанна Малина розповіла у своєму прогнозі, яким буде 2021-ий  рік Бика для Стрільця, Козеріга, Водолія.

Стрілець

Для Стрільців цей рік, рік Білого Бика  – це час пригод.  А до них Стрільцям не звикати!

В цьому році для Стрільців з’явиться можливість освоїти щось нове. Можливо, нову спеціальність чи професію, чи відкрити новий напрямок, в професії, яка вже є. І це «оновлення» допоможе покращити фінансове благополуччя, або просто зробити роботу більш приємною.

Весь цей рік для Стрільців дуже  сприятливий  для навчання, як академічного, так і для самонавчання. Останнє навіть буде більш актуальним.

Цікаві подорожі та відрядження теж можливі. Але ці подорожі, скоріше за все в межах власної країни. Купляти автомобіль – сприятливо.

Стрільцям в цьому році вдається неупереджено подивитися на себе і на своє місце в суспільстві й при необхідності змінити його в кращий бік.

У Рік Білого Бика до Стрільців у двері може несподівано постукатися кохання. Цілком можливо, що це буде кохання з першого погляду, схоже на «удар блискавки».  Кохання буде неспокійним і принесе як радість, так і переживання.  У будь якому разі в особистому житті теж скучати не доведеться. 

Сімейним Стрільцям Рік Білого Бика може принести несподіване поповнення в сімействі. Якщо ви не плануєте дітей, вживайте заходів, бо вагітність (для жінок-Стрільців) дуже вірогідна.

Друга половина року для Стрільців більш сприятлива.  Літо буде сповнене пригод та сюрпризів. А осінь — час реалізації основних проектів року.

Козеріг

Для типових представників астрологічного Знаку Козерог,  рік Білого Бика буде достатньо сприятливим.

Козерогам цього року треба звернути увагу на фінансову сферу. Можливо ви відкриєте для себе нові джерела доходу.  У всякому разі не треба відмовлятися від шансів  підзаробити трохи більше, а такі можливості обов’язково до вас прийдуть. Але рік Білого Бика не радить Козерогам витрачати занадто багато, краще накопичувати ресурси. 

Цього року Козерогам варто сконцентруватися на конкретній цілі, бажано на тій задачі, яка була поставлена в минулий час. Цей рік – це не час для пошуку нового та нових починань. Це час для спокійного втілення минулих ідей. І не важливо, як ви ці ідеї будете впроваджувати, чи зі старою командою, чи з новою, важливо щоб основна ціль залишалася сталою.

Близькі, та родичі можуть в цьому році вимагати від Козерогів додаткової уваги. У всякому разі, справи домашні та справи сімейні це те, чим доведеться займатися, хоч більшості Козерогам це буде щоб так дуже до душі.

В домі Козерогам захочеться якихось змін. Це може втілитися, як грандіозний ремонт, так і як проста перестановка меблів.

Перша половина року для Козерогів більш напружена, а в другій – можна розраховувати на додаткову удачу.

Водолій

Для Водоліїв рік Білого Бика рік сповнений змін. Можна сказати, що це дуже значимий рік, бо основна містерія цього року пов’язана саме з Водолієм.

Планети-гіганти Юпітер та Сатурн в наступному році «танцюють» саме у Водолії, що вказує на значні соціальні та економічні зміни для типових представників цього знаку. Хтось з Водоліїв змінить роботу, хтось – напрямок діяльності, а хтось – переїде.

У будь якому разі, краще запланувати зміни самому, бо якщо «засидітися» в старому статусі, то зміни все одно будуть, але вже такі, які вам підкине Доля. А вона панянка примхлива і вам не все може сподобатися.

Рік Бика для Водоліїв це рік повернутий в майбутнє, коли закладається  фундамент нового. І не тільки в короткостроковій перспективі, а на довго, років на двадцять. Особливо це стосується кар’єри і соціального статусу.

Це час коли ви можете зробити «стрибок» вперед. В якійсь мірі це «стрибок над прірвою»,  і для нього вам знадобиться вся ваша сміливість та рішучість.  А якщо ви ще й народилися в рік Бика – то цей рік подарує вам надзвичайні шанси. Головне – їх не упустити.

В особистому житті, типових представників знаку може очікувати палке кохання.  А сімейним Водоліям  Білий Бик може принести прибавку в сім’ї. 

Багато чого можна встигнути з кінця травня по кінець червня. Тому, не упустіть цей період.

Риби

Для типових представників зодіакального знаку Риб рік Білого Бика буде неоднозначним. З одного боку, характер Бика не дуже співпадає з характером Риб, яким не дуже властива серйозність та надмірна любов до роботи.  Риби, загалом, не дуже люблять напружуватися.  А в цьому році, як  не крути, але напружуватися доведеться.

А з іншого  боку, в цьому році для Риб відкриється нове вікно можливостей. Відкриється воно в період з початку травня і до початку серпня. Це час, коли Рибам рекомендується «осідлати свою удачу».

Але, слід пам’ятати, що Фортуна дама примхлива, і удача не може продовжуватися вічно. Тому друга половина року пов’язана з серйозною роботою, з закладкою фундаменту на прийдешнє.

Літо вам дасть можливість зазирнути в майбутнє, показати вашу перспективу, в якійсь мірі, надихнути вас на зустріч дуже перспективного року, який йде слідом за роком Білого Бика.  

Що стосується особистого життя, то й тут Риби лишаться задоволеними. Романтики буде якраз стільки, скільки треба. Втім, про особисте життя представникам цього знаку краще мовчати, щоб не наплодити заздрісників.  Але Рибам до цього не звикати, вони вміють берегти таємниці. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, прогноз астрологів, поради астролога
В тему