28 Січня 2021
Новини
Запечена горбуша з картоплею: смачний рецепт
Вам знадобиться горбуша, 5 картоплин, дві морквини, 200 мл води, 50 г масла, три столові ложки майонезу, дрібку солі й перцю.
Очистіть й помийте рибу, поріжте її шматочками. Картоплю й моркву почистіть і наріжте великою соломкою. Викладіть їх у форму та посмачіть перцем і сіллю.
Горбушу ж посоліть і викладіть наверх. Майонез змішайте з водою та залийте поверх риби й картоплі з морквою. Опісля кубиками поріжте масло й покладіть зверху. У розігрітій духовці запікайте її до 40 хв при 180 градусах С.
Потім остудіть їжу, посипте зеленню і подавайте до столу.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Як перевірити яйця на свіжість
4 Квітня 2024
У Польщі вибачилися за розсипане українське зерно
13 Лютого 2024
Родзинкою села стали печена капуста і «закодовані» слова
22 Січня 2024
Чому потрібно їсти інжир
6 Січня 2024
В Україну завезли сир із стафілококом
21 Грудня 2023
Ці продукти краще не їсти з хлібом
19 Грудня 2023
Як зробити святкове печиво
4 Грудня 2023