14 Січня 2021
Новини

Закохані ще зі школи зустрілися через 70 років і одружилися

Закохані ще зі школи зустрілися через 70 років і одружилися

Розлучені в юності шкільні закохані з канадського міста Уондсвортом, провінція Ньюфаундленд і Лабрадор, зустрілися через 70 років і за три дні вирішили одружитися.

Про це повідомляє CNN.

Фред Пол і Флоренс Гарві познайомилися в 1950-х роках, коли були підлітками. Вони весь час проводили разом, гуляли після церкви, цілувалися і ходили на концерти.

Щовечора протягом двох років, поки вони були разом, Пол перед сном мерехтів лампою на своєму ганку. Так він давав знати Гарві, яка жила на іншій стороні затоки, що любить її і бажає їй доброї ночі.

Коли Полу виповнилося 18 років, а Гарві було 15, шляхи пари розійшлися. Пол поїхав працювати в Торонто. Коли через рік він повернувся, щоб знайти її, виявилося, що Гарві переїхала в інше місто. Зрештою, у обох з’явилися свої сім’ї.

У 2017 році чоловік Гарві помер від раку. У 2019 дружина Пола теж померла від проблем зі здоров’ям. Скорбота звела Пола і Гарві.

Коли Гарві дізналася про смерть дружини Пола, вона зателефонувала йому, щоб висловити співчуття. З тих пір Пол, якому зараз 84 роки, і 81-річна Гарві почали спілкуватися годинами кожен день. У липні Гарві зробила Полу сюрприз і приїхала в Торонто на його день народження.

Всього через три дні після возз’єднання пара була готова одружитися. Вони зіграли весілля, на яке запросили тільки вузьке коло рідних і друзів з-за обмежень, пов’язаних з пандемією коронавірусу. Тепер пара планує разом відвідати місто, де вони колись зустрілися і закохалися один в одного.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Весілля, цікаві факти, канада
В тему