Поради

Як організувати видовищний феєрверк на весіллі?

Як організувати видовищний феєрверк на весіллі?

Найкращий спосіб прикрасити ваше весільне свято або здивувати молодят оригінальним подарунком – це замовити феєрверк.

 

Сучасна весільна піротехніка здатна втілювати в життя будь-які фантазії замовника. При цьому не мають значення місце і час проведення феєрверку. Адже можна підібрати піротехнічні елементи для будь-якого виду салюту: денного або нічного, чи в закритому приміщенні, чи на вулиці.

Для того, щоб весільний феєрверк повністю відповідав урочистій обстановці свята необхідно використовувати всі рівні сучасної піротехніки. Такі постановки будуть коштувати трохи дорожче, але і не варто використовувати феєрверк, ціна якого змушує задуматися про його якість. Адже весілля – це особливе свято, яке запам'ятається молодим на все життя.

Незабутнє враження на гостей справить парковий феєрверк, а його ефектним завершенням може стати висотний салют. Але такі шоу можна проводити тільки на відкритому майданчику. Слід враховувати, що висота паркового салюту може досягати 60 м, а висотного – 300 м.

Якщо планується проводити салют в закритому приміщенні, то краще всього використовувати сценічний феєрверк. Його висота варіюється від 10 см до 8 м, а кількість диму мінімальна.

Завдяки новітнім технологіям піротехніки значно розширився асортимент феєрверків. Вони можуть бути різні за формою і кольором. Але як же з усього розмаїття вибрати найкращий салют для весільного свята? Класичним варіантом є феєрверки, що зображують білі хризантеми, вони ідеально поєднуються із сукнею нареченої. Крім того, дуже часто замовляють феєрверк з ефектом «золотого дощу», який є символом матеріального достатку. Але якщо ви бажаєте відійти від традицій, то можна використовувати різнокольорові феєрверки. Головне – правильно підібрати колірну гамму. Вибираючи салют на весілля, враховуйте колір весільної сукні та букета нареченої. Грамотно комбінуйте відтінки весільних аксесуарів та святкового салюту.

Також можна використовувати феєрверки для створення оригінальних стилістичних рішень. Наприклад, якщо фуршет прикрашений настільними іскристими фонтанами, то елементами наземного феєрверку можуть бути написи з іменами нареченого і нареченої, серця й обручки. Варто зауважити, що використання додаткових ефектів може збільшити бюджет заходу, тому, замовляючи неординарний феєрверк на весілля, ціна повинна обговорюватися заздалегідь. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему