Смачний пиріг з домашнім сиром: як спекти
Аби спекти пісочний пиріг з домашнім сиром, вам потрібно підготувати: борошно, сир 5% жирності, масло, цукор, яйця, сіль, розпушувач.
У глибоку посудину додайте цукор, розпушувач і сіль, опісля вкиньте м’яке масло. Добре і швидко розімніть в крихту. Накрийте плівкою і поставте на годину в холодильник.
Тісто збийте в кульку.
Аби зробити начинку, змішайте в мисці сир, яйце і цукор, за бажанням додайте ванілін.
Формочку для випікання змастіть олією або вистеліть пергаментом. Більше половини тіста розкачайте знизу в формі й зробіть невеликі бортики.
Тісто, що залишилось покладіть в морозильну камеру на 30 хв.
Начинку викладіть поверх тіста, що вже у формі.
Опісля вийміть з морозилки тісто натріть його на терці, викладіть поверх начинки.
Випікайте пиріг при 180 градусах С пів години. Потім дайте йому охолонути, вийміть з форми та наріжте на шматки.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.