30 Грудня 2020
Новини

5 речей, які допоможуть досягти яскравого оргазму

5 речей, які допоможуть досягти яскравого оргазму

Проблема жіночого оргазму останнім часом сильно цікавить вчених з різних країн. Якщо раніше важливо було тільки те, чи отримує жінка задоволення від сексу чи ні, то сьогодні до питання підходять детально.

Дослідників цікавить, якої тривалості оргазм, наскільки сильний і які чинники впливають на його силу. Нещодавно в науковому «Журналі сексуальної і сімейної терапії» опублікували матеріали нового дослідження, яке відповіло на важливе питання - що швидше за все призводить жінок до сексуального екстазу.

(Обережно! Дорослий контент).

До роботи дослідники підійшли серйозно і з розмахом. Вони опитали 1055 гетеросексуальних жінок з кількох країн у віці від 18 до 94 років. Учасниці відповідали на питання, пов'язані з сексуальним збудженням і способами його досягнення. При цьому вчені зробили кілька важливих відкриттів, які якщо і не революційні, то як мінімум корисні для широких мас.

Головним результатом роботи стало те, що вагінальний секс, як спосіб досягнення оргазму, сильно переоцінений. Тільки 18,4% опитаних зізналися, що для досягнення піку насолоди їм не потрібна додаткова стимуляція. 36% жінок повідомили, що для задоволення їм досить стимуляції клітора.

Ще 42% вважають, що стимуляція клітора ефективна тільки в комплексі з іншими діями, а сама по собі не працює. При цьому 90% жінок розповіли, що розрізняють різні види оргазму і їх кількість досить сильно. Так що «О-о-о-о! Так! » і «А-а-а!» в ліжку - це зовсім різні речі. Тільки 10,8% оргазм здається завжди однаковим.

Але це ще не все. Сексологи запропонували 1067 жінкам і 987 чоловікам відзначити у значному списку різних сексуальних дій ті, що найсильніше їх збуджують. У представниць прекрасної половини людства п'ятірка лідерів виглядала таким чином:

  1. секс (69,9%)
  2. обійми (62,5%)
  3. поцілунки під час сексу (49,2%)
  4. розмови під час сексу збудливого характеру (46,7%)
  5. масаж (45,5%)

Було зроблено ще одну важливу річ, яку варто взяти на замітку чоловікам. Більшість опитаних дам будь-якого віку згадали, що повноцінна тривала прелюдія значно збільшує шанс на яскравий і тривалий оргазм.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Поради, секс, жінки
В тему