22 Травня 2020
Новини

8 ознак того, що жінка давно не мала інтиму

8 ознак того, що  жінка давно не мала інтиму

Від частоти та якості сексу напряму залежать жіноче здоров’я і краса. Отож, відсутність його, відповідно, має негативний вплив. Є основні ознаки, що вказують на брак інтиму.

Давайте спочатку розберемося із зовнішністю дівчини, яка живе без любовних утіх:

  1. З явними запаленнями на шкірі. Так-так, це чи не найперша ознака. Вся справа в тому, що прогестерон, який виробляється під час сексу, допомагає позбутися від прищів на обличчі. Також зазвичай такі дівчата мають обвислі груди і досить в'ялі м'язи.
  2. Виглядай старше за свій вік. При регулярному сексі виділяється колаген. І саме він допомагає шкірі виглядати шкірі гладкою і шовковистою.
  3. Втомлена. Дівчата, які не мають регулярних утіх, зазвичай погано сплять. Вся справа через відсутність природного заспокійливого - гормону окситоцину. Цей гормон вкидається в кров при оргазмі.

Тепер поговоримо про поведінку такої дівчини.

  1. Незадоволена собою. Виявляється, відсутність сексуальних утіх в житті дівчини або жінки дуже сильно впливає на жіночу самооцінку.
  2. Дуже часто хворіє. Секс значно підвищує кількість противірусних антитіл. Зазвичай вони зростають на 30%.
  3. Часто п'є болезаспокійливі. Якби дівчина частіше надавалася до любовних утіх, цього їй робити не довелося - естроген і окситоцин значно зменшують больові відчуття.
  4. Часто про все забуває. Тут все дуже просто. Секс насичує киснем кров, яка відправляється в гіпоталамус - центр мозку, а він відповідає за пам'ять.
  5. І останнє. Такі дівчата зриваються на оточуючих. Банально, але саме через відсутність ендорфінів, вона не відчуває себе щасливою і задоволеною, а це відбивається на її сприйняття світу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я, секс, жінки
В тему