Аби запекти картоплю в горщику, вам необхідне будь-яке м’ясо, банка маринованих грибів, картопля, головка цибулі, дві морквини, один болгарський перець, а також сіль, перець, майонез та сир.
Цей рецепт розрахований на чотири порції.
Наріжте м’ясо невеличким шматочками та посмажте до золотистого кольору. Опісля довільно наріжте перець, гриби й моркву й цибулю.
Картоплю наріжте кубиками, посоліть та поперчіть.
В горщики шарами накладіть м’ясо, а потім овочі. Картоплю з м'ясом і овочами посоліть й полийте, за бажанням додайте натертий сир.
Запікайте при температурі 190-200 градусів до готовності.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Грибову юшку з дубовим листям готували воїни УПА
25 Листопада 2025
У Луцьку в лікарні помер 13-річний хлопчик
21 Жовтня 2025
Малина може знижувати ризик онко
9 Вересня 2025
Український військовий опинився в лікарні через чипси Lay’s
4 Вересня 2025
Скільки в Україні нині коштують капуста, морква та буряк
29 Липня 2025
Чи справді влітку харчування має бути іншим
16 Липня 2025
Реклама







