Аби запекти картоплю в горщику, вам необхідне будь-яке м’ясо, банка маринованих грибів, картопля, головка цибулі, дві морквини, один болгарський перець, а також сіль, перець, майонез та сир.
Цей рецепт розрахований на чотири порції.
Наріжте м’ясо невеличким шматочками та посмажте до золотистого кольору. Опісля довільно наріжте перець, гриби й моркву й цибулю.
![](https://t1.ua/prm_mat/kazanova.jpg)
![](https://t1.ua/prm_mat/kazanova_mob.jpg)
Картоплю наріжте кубиками, посоліть та поперчіть.
В горщики шарами накладіть м’ясо, а потім овочі. Картоплю з м'ясом і овочами посоліть й полийте, за бажанням додайте натертий сир.
Запікайте при температурі 190-200 градусів до готовності.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Купуємо дріжджі для випічки: як обрати якісний продукт?
18 Червня 2024
Як перевірити яйця на свіжість
4 Квітня 2024
У Польщі вибачилися за розсипане українське зерно
13 Лютого 2024
Родзинкою села стали печена капуста і «закодовані» слова
22 Січня 2024
Чому потрібно їсти інжир
6 Січня 2024
В Україну завезли сир із стафілококом
21 Грудня 2023
Ці продукти краще не їсти з хлібом
19 Грудня 2023