21 Грудня 2020
Новини

Як вибрати подарунок на Новий рік за гороскопом

Як вибрати подарунок на Новий рік за гороскопом

Напередодні свят перед нами постає відповідальне завдання вибрати подарунки рідним, друзям, колегам, коханій людині, і щоразу доводиться неабияк поламати голову, щоб зуміти здивувати близьких.

Ми вирішили спростити тобі завдання перед Новим роком і звернулися за допомогою до зірок. Розповідаємо, які презенти точно сподобаються твоєму оточенню в залежності від їх знаку зодіаку і як упакувати для них подарунок, щоб справити враження вже з першого погляду.

Головне завдання – встигнути вибрати подарунок

Пошук подарунка - завдання непросте, якщо ти плануєш дарувати його не просто для галочки. Щоб порадувати своїх близьких, ти повинна врахувати їх смаки і бажання, а також характерні особливості. Але як влізти в голову до іншої людини і дізнатися, що вона хоче? Що ж, ми знаємо відповідь на це питання: достатньо звернутися за порадою до астрологів.

Фахівці поділяють людей в залежності від місяця і дати їх народження на 12 зодіакальних знаків, які об'єднують в 4 групи стихій - Вогонь, Вода, Земля і Повітря. Якщо розібратися в особливостях кожної стихії, можна легко вгадати бажання тієї чи іншої людини і зуміти підібрати їй подарунок, який точно порадує.

Стихія повітря

Терези, Водолій, Близнюки

Активний, рухливий, легкий на підйом, природжений оптиміст, король гумористичного жанру і душа будь-якої компанії - саме так можна охарактеризувати будь-якого представника цієї стихії. Повітряні знаки ніколи не сидять на місці, вони буквально жадають пригод. Ці хлопці й дня не проживуть, якщо не потраплять в якусь цікаву історію. Люди стихії Повітря багато читають, постійно удосконалюються, вивчають мови, відкривають для себе нові культури, багато подорожують.

Кращий подарунок для представника повітряних знаків - той, який значно полегшував би йому життя. Це можуть бути розумні гаджети і девайси, які б скорочували час, що витрачається на повсякденну рутину, а також речі, які б стали в нагоді в поїздках.

Упаковка

Щоб здивувати представників стихії Повітря не тільки подарунком, а й упаковкою, доведеться включити фантазію на максимум. Вони навряд чи оцінять просто красиву коробочку - для них велику роль грає сама ідея. Радимо підійти до питання креативно і з гумором. Упаковки-обманки, бокси з приколами або просто обгортки зі смішним малюнком - те, що потрібно позитивним повітряним знакам.

Стихія Землі

Козеріг, Телець, Діва

Упевнені в собі, мудрі і послідовні, вони завжди знають, чого хочуть, і у них завжди є план, як цього домогтися. Вони досягають своєї мети поступово, не поспішаючи, смакуючи задоволення від майбутнього успіху. Здається, що їм все дається дуже легко, проте за кожною перемогою стоїть чимало зусиль, які представники земних знаків прикладають, щоб домогтися бажаного результату. Вони в усьому цінують практичність і комфорт, намагаються вибирати для життя тільки дійсно потрібні їм речі і ніколи не розмінюються на дрібниці.

Якщо ти хочеш здивувати своїм подарунком представника стихії Землі, то забудь про креатив і підключай логіку. Земні знаки точно не оцінять непотрібні дрібнички, подарунки-приколи, сувеніри, привезені прямо з заморських курортів, шедеври інтер'єрного мистецтва, які хіба що впишуться в декорації циркової арени. Будь простіше - цілком допустимо подарувати гроші або сертифікат на покупку в улюбленому магазині, вручити набір посуду, предмети затишку, книги, бізнес-аксесуари, необхідні в роботі, або сучасну техніку.

Упаковка

Дарувати свій презент найкраще в простій упаковці. Земні знаки терпіти не можуть строкатих обгорток, рясно декорованих блискітками, стразами і іншою мішурою. Зроби ставку на природні відтінки, свіжі квіти і листя. Чудовим рішенням стане упаковка з крафтового паперу, прикрашена рослинними елементами.

Стихія Вогню

Овен, Лев, Стрілець

Вогненні знаки відрізняються силою характеру і напором. Вони рішучі в своїх починаннях, знають собі ціну і завжди досягають поставленої мети. Місцями запальні, нетерплячі, стрімкі, завжди рвуться вперед, вони справляють враження яскравих і успішних людей. Представники вогненних знаків, як правило, прямо заявляють про свої бажання, так що з вибором подарунка для них складнощів виникнути не повинно, однак, якщо в твоєму випадку стався виняток, то ми допоможемо тобі визначитися з презентом.

Отже, вогняні знаки багато уваги приділяють своїй зовнішності. Ці люди чимало часу проводять перед дзеркалом, обожнюють чепуритися, і ти навряд чи зустрінеш їх на вулиці в неналежному вигляді. Вони точно оцінять, якщо ти подаруєш їм дорогі парфуми, стильну прикрасу, набір по догляду за шкірою або функціональний б’юті-гаджет.

Упаковка

Що стосується упаковки, то тут головне - не продешевити. Подарунок, вручений в пакеті, який довгий час зберігався вдома і чекав свого часу, або упакований в безформну фольгу, навряд чи вразить представників вогненних знаків. Вибирай стильну, лаконічну упаковку насиченого відтінку (найкраще підійдуть червоний, чорний або золото) і зрозумілою форми і не забудь вкласти всередину записку: кілька теплих слів і побажань, сказаних близькій людині, в черговий раз підтвердять, що подарунок вибирався з любов'ю.

Стихія Води

Рак, Скорпіон, Риби

Чуттєві натури і невиправні романтики, переконані оптимісти і сентиментальні мрійники - все це про представників водних знаків. Ці люди володіють глибоким внутрішнім світом і високо розвиненою здатністю до емпатії. Турботливі, уважні, ніжні, вони так часто думають про благо інших, що часом зовсім забувають про себе коханих. Від них найчастіше можна почути фразу: «Мені не потрібно ніяких подарунків, адже головне - це увага». Проте, саме представників води буває найважче здивувати на свята, але ми постараємося.

Водні знаки зодіаку насамперед цінують подарунки, які служать їм довгий час. Це можуть бути предмети інтер'єру, цікава книга, набір для фотографування або техніка.

Упаковка

Що ж стосується упаковки, то тут саме час підключати фантазію. Представники водних знаків дуже люблять, коли в їх подарунки вкладають якийсь сенс. Ти можеш додати в упаковку ваші спільні фото, зроблені на плівкову камеру, записки з побажаннями, улюблені солодощі, розмальовані коробочку символами, зрозумілими тільки вам двом, або прикрасити її гілочками свіжих квітів. Твої близькі точно оцінять упаковку, зроблену або декоровану своїми руками. Так що, можеш заощадити кошти і оформити стильний і милий бокс для подарунка сама.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: подарунки, гороскоп, свято
В тему