17 Грудня 2020
Новини

Як з’ясувати, що він бреше: топ-8 фраз

Як з’ясувати, що він бреше: топ-8 фраз

У випадку, коли чоловік обманює про якусь дрібничку – це нескладно побачити. Але якщо йдеться про щось серйозне, розпізнати брехню не завжди легко.

На щастя, є фрази, якими чоловіки користуються найчастіше, намагаючись ввести в оману жінок.

Ось перелік цих фраз, пише Cosmo.

Фраза № 1. Я ще не готовий

Найчастіше її кажуть щодо «серйозних стосунків». Або до проживання удвох. Або ж відповідають на пропозицію познайомитися з батьками, або одружитися, завести дітей. Насправді, це просто «злив», який означає: «Ні, нічого у нас, звичайно, не буде. Але поки мені зручно так ».

Фраза № 2. Давай просто полежимо?

Насправді це просто зміна на вигіднішу позицію, адже на полі тактильної комунікації зазвичай саме чоловіки у вигіднішому становищі. Бо дівчат частіше беруть на ручки, коли вони засмучені. А ти засмучена, бо ж відчуваєш його брехню. Але він такий теплий, так комфортно до нього пригорнутися і перестати думати про погане. Наприклад, про питання, які ти щойно йому задавала.

Фраза № 3. Мені важко про це говорити

Насправді йому було важко видавити з себе цю фразу, бо той, хто це вимовляє, негайно стає схожим на прилизаною сопливого героя мильної опери. Хіба є нормальний живий чоловік, який так спілкується?

Фраза № 4. Ти що, мені не довіряєш?

Найвірогідніше, він уже припертий до стіни. Тож завжди можна звинуватити дівчину в тому, що вона не довіряє. Тепер ти відчуваєш себе винною, хоча обманює він.

Фраза № 5. Яка ж ти у мене дурненька, сонечко!

Поблажливий, але люблячий тон презентує його як мудрого дорослого, а тебе – як маленьку дівчинку. Яка підозрює в чомусь, незрозумілі питання задає. Тобі, зрозуміло, не хочеться цією дурепою бути, і ти відступаєш.

Фраза № 6. Це важливо для нас обох, як ти не розумієш?!

Звісно, ця фраза прекрасна, але слід звернути увагу на контекст. На жаль, вельми часто її супроводжують постійні затримки «на роботі», але грошей чомусь в сімейному бюджеті не більшає.

Фраза № 7. Я б ніколи не став брехати про такі речі

Ключовий месидж у цій цитаті – я зовсім не янголятко і цілком можу тебе обдурювати про якусь дрібничку.

Фраза № 8. Ти скандалу хочеш?

А це вже залякування. Абсолютно безвідмовний та ефективний прийом. Особливо якщо ти ненавидиш скандали. Після цих слів, відверто кажучи, можна зав'язувати ним, оскільки це вже – край. Фактично, це вже ляпас і тут уже немає значення, про що він брехав.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, психологія, жінки
В тему

Останні матеріали