12 Липня 2020
Новини

Кого з них краще не злити: як ображаються різні знаки Зодіаку

Кого з них краще не злити: як ображаються різні знаки Зодіаку

Хто зі знаків Зодіаку буде за образу мстити ціле життя, а хто, мов той сірник, швидко спалахує, і так само швидко гасне, одразу пробачаючи?

Овен

Не знаю, чим ви примудрилися образити це миле створіння, але якщо все ж таки ви його образили, то вас відразу ж пробачать. Один раз – об двері, два рази – об рейки. Овни відрізняються досить високим ступенем злості (за винятком тих, хто навчився добре управляти своїми емоціями), але вони швидко  заспокоюються. Вони не злобні. Вони вас потім можуть навіть пожаліти. І принести в лікарню апельсини і квіти. Або просто – квіти, але вже на могилу.

Телець

Ой, а ось їх взагалі не злити б краще. Ні, вони відразу вас на роги не піднімуть. Спочатку вони на вас будуть ображатися. З прочитанням довгих монологів на тему «як недобре – ви образили бідного маленького і, безумовно, милого Тельця». А ви сидіть і слухайте цю нудятину, благо, її будуть говорити виключно для вас – у виховних цілях. І ось так Тельці будуть вам довго причитати. І запам’ятовувати всі ваші гидоти, і знову в тисяча перший раз говорити, що ви ведете себе погано. А потім яяяк надають копитом або рогом! Все, ховатися марно, вас просто знищать. Бо терпіння Тельців вражаюче, але, на жаль, не безкінечне.

Близнюки

Посваритися з ними можна тільки абсолютно несподівано для себе. І для них теж. Тому, що вони самі не знають, як Доктор Джекілл міняється на містера Хайда, якому весь світ не подобається. Але сварки з Близнюками відрізняються високою швидкістю розвитку і малоймовірним рукоприкладством. Швидше за все, вас просто змішають з брудом на словах. А потім про вас забудуть.

Рак

Раки образливі, і образити їх легко, аж надто гостро вони сприймають навколишній світ. Ображений Рак підступний, мстивий і все одно – сентиментальний. Вони вас навіть можуть пробачити. Але пробачення просити треба дуже щиро, не забуваючи доводити, як ви любите ображеного. Але якщо Раки вирішили мстити, то тут вже вам не допоможеш. Витончена і злісна помста вас наздожене обов’язково.

Лев

Напевно, ви не так захоплено оцінили Лева. А вони люблять володіти повною увагою аудиторії. Тому на вас і образилися. Можуть, звичайно, вас взагалі ігнорувати – як недостойних спілкування, а можуть і гаркнути по-левиному, влаштувавши досить серйозні неприємності. Не забувайте, що ці хлопці можуть виявитися досить впливовими. Похваліть їх. Їх є за що хвалити, і вони так щиро розквітають від цього… І, може, все обійдеться. Можливо, вас навіть пробачать і візьмуть під Левине заступництво.

Діва

Ви образили Діву? Пишіть заповіт. Діву дійсно дуже важко образити, але якщо вже комусь це вдалося… Діви не злісні, в сутності. Навіть не злопам’ятні. Вони можуть майже відразу забути, на що образилися. Але от всіх кривдників, зазвичай, записують у всякі чорні і розстрільні списки, тому мстити вам все одно будуть. Виключно з принципів. Помста буде витонченою і жорстокою, і ви навряд чи зможете довести, що це Діва постаралася. Нічого особистого там не буде, але помсту, як і будь-яке заняття, Діви люблять здійснювати максимально якісно.

Терези

Терези не мстять. Вони просто майже не вміють це робити. Зате ображаються, як діти, люблять поскандалити. А ще можуть довго діяти кривдникові на нерви, всім своїм виглядом показуючи, яка він – нехороша людина. Можуть, до речі, і громадськість сповістити про «поганих людей». Плітки – найстрашніша помста Терезів. До них треба прийти і сказати «Вибач». І вас відразу ж пробачать, тому що вони терпіти не можуть бути з кимось посвареними – від цього у Терезів внутрішній світ втрачає гармонію.

Скорпіон

Заповіт написати ви не встигнете. Мої співчуття вашим рідним. Вас не тільки не пробачать, вони будуть мститися так азартно і пристрасно, що краще б ви не народжували. Скорпіони дуже злопам’ятні. Образити їх досить легко, як і всі знаки Води, вони відрізняються великою сприйнятливістю. До речі, Скорпіони часто можуть спробувати влаштувати кривдникові фізичну розправу. Навіть якщо самі в бійку не полізуть, то вже замовити вас кілеру завжди раді будуть. Вони можуть пробачити тільки найближчу для себе людину. Але ось Скорпіону пробачають всі.

Стрілець

Образити їх складно, вони не мають злих намірів. Вони, навпаки, миролюбні, але завжди діють з розмахом, притаманним знакам Вогню. І якщо на вас образилися, то чекайте скандалу. Та такого, що краще б ви Скорпіона довели, той би вас просто милосердно спробував вбити. Стрільці будуть мстити в мозок. Причому, вони настільки ваш мозок замучать, що ви самі захочете піти і повіситися. Але можна заслужити прощення. Просто зробіть те, що від вас очікують Стрільці. Або прикиньтеся шлангом, убогих вони пошкодують.

Козеріг

Козерога можна образити. Але важко. Швидше за все, неприязнь виникне через розкритиковану роботу Козерога або навіть через те, що ви примудрилися перешкодити його справам. Будь-які перешкоди Козеріг буде усувати діловито і ґрунтовно. Мої співчуття вашим рідним. Але якщо ви просто образили Козерога критикою, то спробуйте мотивовано пояснити йому, що критикували виключно з благими намірами, бажаючи допомогти йому в його нелегкій праці і готові особисто викладатися, щоб він, ненаглядний, досяг Дзену і Досконалості. Вони оцінять вашу турботу і пробачать. Рано чи пізно, так чи інакше.

Водолій

Водолія можна образити. Неприйняттям їх ідей, звичайно ж, а то чому ж іще… Ображений Водолій вас просто кине, навіть скандалити сильно не буде. Він відразу визнає, що ви – повна нікчема, засумнівається в ваших розумових здібностях, оцінить ситуацію заново з урахуванням чинників – і піде. Туди, де є люди, здатні зрозуміти його геніальні ідеї, а не всякі сноби, начебто вас. Знайдіть Водолія і попросіть вибачення, ідеї у цих людей можуть бути дивними, але, найчастіше, дієвими і вигідними.

Риби

Ви образили Риб? Подивіться на них. Бачите, як вони, бідні страждають, а все через вас, гада такого? Вам все ще не соромно? То ви справжній монстр, чоловіче! Риб легко образити, але вони такі добрі, що, скоріше, вас пробачать. Крім того, вони розуміють, що від злості з’являються зморшки, і зовсім цього собі не побажають. А, простивши, вони виставлять вас – негідником, а себе – ангелами. І їм, в глибині душі, подобається ця ідея. До речі, сильно скривджені, Риби можуть помститися жахливими плітками з приголомшливо-руйнівною силою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: гороскоп, Таблоїд
В тему