11 Липня 2020
Новини

Як ведуть себе у відпустці різні знаки Зодіаку

Як ведуть себе у відпустці різні знаки Зодіаку

Кожного зі знаків Зодіаку відрізняє специфічна поведінка під час відпустки. Так, Овен біжить міняти іноземне руно перед поїздкою, а Скорпіони люблять закопувати свою другу половинку в пісок.

Овен

Овни, відчуваючи відпустку, починають готуватись до неї як Ясон до поїздки за Золотим руном. Спочатку типовий Овен проводить аналіз розміру грошового запасу, який можна “провідпочивати”. Якщо грошей недостатньо, Овен іде в обмінник і міняє іноземне руно. Овнам комфортно відпочивати з Раками і Скорпіонами, бо ті повільно збираються на сніданок і йому більше лишиться. Не рекомендується відпочивати з Близнюками, особливо протилежної статі, бо вдвічі довше займають ванну. Не рекомендовано Овнам відпочивати на Кавказі, бо там люблять шашлик

Тілець

Тілець їде на відпочинок для пошуку нових тільців. Найчастіше роги у Тільця з’являються вже в процесі перебування на відпочинку. Найбільше вони люблять відпочивати на морі, бо самки, прямо на пляжі, можуть ловити Бичка. Гарна виходить відпустка в союзі з Рибами, бо вони добре йдуть на тараньку. Не бажано їхати з Левами, бо ті люблять м’ясо.

Близнюки

Для Близнюків відпочинок – це можливість побути окремо один від одного. Це як Інь від Яня, як чорне від білого, як мокре від сухого. Найчастіше Близнюки обирають ол-інклюзів, бо прохарчуватись удвох так значно дешевше. Не тяне їх лиш на острів Сіам. Бо страшно. Сприятливим буде відпочинок з Терезами, бо так буде зручно спостерігати за збільшенням ваги від ол-інклюзіву. Не бажано їхати з Дівою, бо обов’язково буде бійка за даму.

Рак

Раки, як фанати водної стихії, нервують і пруть в гори. Вилізши на вершину, Раки обов’язково свистять. І в них одразу хтось краде гроші. Тому додому вони не їдуть, а повзуть. Гарно Раки відпочивають з картавими Скорпіонами, бо ті добре смажать шашлики. Не рекомендується відпочивати з Рибами, бо… (Лунає пісня “Танцювала риба з раком…”)

Лев

Лев їде на відпочинок як цар звірів. Звірі, що валяються зранку біля басейну, після бурхливої ночі розступаються, коли цар іде на сніданок їсти вівсянку з беконом. Лев навіть під час відпочинку полює. Бо так вимагає Левиця і голод. Левам не бажано ні з ким відпочивати, крім Левиці. Бо вона занизить його самооцінку до рівня сцикливого котика.

Діва

Якщо ти стара Діва, то їхати на відпочинок просто необхідно. Рівень ендорфінів в крові Діви перевищує стандартну позначку. Такі Діви збираються компаніями і роблять дівич-вечір. Ту, в якої першої ендорфіни закінчуються, – видають заміж. Комфортно Дівам відпочивати з будь-яким знаком, бо вони не люблять самотності. Не рекомендується лише відпочивати також з Дівою. Бо буде битва за ванну, сушку для волосся і хлопця в басейні.

Терези

Терезам визначитись з відпочинком найтяжче. Постійно тягне наліво. Терези завжди роблять чіткий та точний вибір. Єгипет чи Туреччина, Мальдіви чи Шрі Ланка, Ківерці або Рожище. Люблять вони, коли в готелі аніматори проводять конкурс на перетягування каната. Там їм рівних немає. Гарно і злагоджено тусять з Близнюками, бо їх теж двоє. Не рекомендується відпочивати з Левом. Левиця слідкує за ним і за ними.

Скорпіон

Скорпіони дуже люблять відпочинок. Люблять закопувати свою другу половинку в пісок, а потім бігти в воду відмиватися. Активні Скорпіони на відпочинку так подобаються самкам, що ті інколи, на пам’ять, роблять собі татуху з його зображенням. Найоптимальніший відпочинок у Скорпіонів виходить з Водоліями, бо зранку можуть подати склянку води. Не рекомендується відпочивати з Раками, бо ті повільно наливають.

Стрілець

Стрільці взагалі економні на відпочинку, тому завжди стріляють цигарки. Хитрі та веселі Стрільці на відпочинку прикидаються Амурами і шмаляють з лука, по приколу, по туристах однієї статі. Найвідомішим Стрільцем-відпочивальником був Робін Гуд. Він крав плавки у багатих туристів і показував це бідним. Гарно відпочивати Стрільцям з Овнами, бо вони мішень. Не рекомендується їхати з Левом. Він не курить)

Козеріг

Козероги відпочивати не їздять. То карма. Козерогами не народжуються, ними стають. Коли його друга половинка приїжджає з відпочинку, Козероги відпочивають дома. Вони грають в шахи, жарять шашлик, копають м’яч, варять кукурудзу і стережуть хату, бо так сказала теща. Коли Козероги їдуть на відпочинок, це не завжди весело, бо з ними їде семеро козенят. Сприятливий відпочинок з Стрільцем, бо завжди є що курити. Погано їхати з Терезами, бо вони постійно у всьому вагаються.

Водолій

Водолії дуже люблять їздити в пустелю. Там вони завжди приносять користь іншим. З собою Водолії завжди беруть тестя, щоб було з ким залити баки. Найбільше Водолії бояться перельоту, а люблять дьюті фрі. Після нього летіти вже не бояться. Гарно відпочивати з Стрільцем і Козерогом. Не рекомендується релаксувати з Дівою, бо прийдуть Близнюки і натовчуть пику.

Риби

Риби їздять на відпочинок мовчки. Люблять екзотичні країни, бо там можна клювати черв’яків. На відпочинку Риби сплять з відкритими очима, щоб ніхто нічого не вкрав. Якщо щось на відпочинку не так, Риби швидко рубають окуня. Рекомендовано відпочивати з Водолієм, бо то кум. Не бажано їхати з Тільцем, бо він ще той бик.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, гороскоп
В тему