30 Червня 2020
Новини

Пожежа в коледжі Одеси: справу передали до суду

Пожежа в коледжі Одеси: справу передали до суду

До Приморського райсуду Одеси скерували обвинувальний акт стосовно чотирьох посадовців, яким інкримінують причетність до масштабної пожежі в коледжі.

Про це інформує прокуратура Одеської області

Нагадаємо, пожежа сталася 4 грудня 2019 року і призвела до загибелі 16 осіб.

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно директора одеського коледжу, завідувача господарством, завідувача денним відділенням економіки та підприємництва та колишнього заступника директора з адміністративно-господарської роботи, які підозрюються у порушенні встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що призвело до виникнення пожежі в освітньому закладі в Одесі.

Під час досудового розслідування допитали 286 людей (свідків, очевидців події, потерпілих), провели впізнання загиблих, невідкладний огляд місця події та приміщень будівлі, який тривав з 04 по 12 грудня 2019 року, 65 виїмок документів, провели 61 судову експертизу.

Внаслідок пожежі загинуло 16 людей, 31 людина отримала тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

Крім того, нагадують у прокуратурі, пожежа зруйнувала багатоповерхову будівлю - пам’ятку архітектури 1914 року, в якій розташовувався освітній заклад, пошкодила і знищила усе майно, що знаходилось у зазначеній будівлі на момент пожежі, внаслідок чого державі завдано мільйонні збитки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: одеса, суд, пожежа
В тему

Останні матеріали