12 Травня 2020
Новини

У Києві перенесли «Книжковий Арсенал»

У Києві перенесли «Книжковий Арсенал»

У Києві через COVID-19 не відбудеться Х Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал».

Його перенесли на 26-30 травня 2021 рік. Про це повідомили в «Мистецькому арсеналі».

Водночас з 19 травня до 10 червня відбудеться онлайн-програма фестивалю «Література на експорт». У ній передбачені зустрічі й воркшопи із закордонними експертами книжкової справи та українськими видавцями, лекції англійською мовою про українську літературу, український книжковий ринок, грантові програми для перекладів іноземними мовами українських книжок, заплановано низку переговорів українських і закордонних видавців.

Попередньо Х Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» був запланований на 20–24 травня 2020 року. 

«Ми відповідально ставимося до всіх своїх зобов’язань перед партнерами, учасниками, гостями та відвідувачами Книжкового Арсеналу. Наша команда вклала багато часу і зусиль в аналіз усіх ризиків найближчих місяців, і наразі чітко зрозуміло, що в умовах непевності, в яких опинився світ через пандемію, проведення масштабної міжнародної події цього року надто ризиковане.

Тим більше, події, яка залучає десятки тисяч гостей, відвідувачів та передбачає активне спілкування. Тож  ми ухвалили вкрай непросте, але, на нашу думку, найбільш адекватне обставинам  рішення — перенести Х Книжковий Арсенал на наступний рік», — сказала директорка Мистецького арсеналу Олеся Островська-Люта.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, фестиваль, коронавірус, карантин, Надзвичайні події
В тему