30 Квітня 2020
Новини

Американські фахівці назвали шість нових ознак коронавірусу

Американські фахівці назвали шість нових ознак коронавірусу

У США додали шість нових симптомів COVID-19, окрім гарячки, кашлю і задишки.

Центри з контролю і профілактики захворювань США (CDC) доповнили свій список симптомів COVID-19, пише 24 канал з посиланням на Digital Trends.

У доповнений список потрапили: озноб, тремтіння від ознобу, біль в м'язах, головний біль, біль в горлі, а також втрата смаку та нюху.  

Люди, які виявили у себе подібні симптоми, першими зможуть протестуватися на коронавірус. У CDC також попередили про симптоми COVID-19, які вимагають невідкладної допомоги лікаря.

Невідкладні стани: тяжкість у грудях і утруднене дихання, що супроводжуються помутнінням свідомості та синюшність губ і інших ділянок тіла.

Новий список симптомів дозволить змінити підхід до того, які пацієнти першими пройдуть тестування на коронавірус. Це особливо важливо, враховуючи, що тестів досі не вистачає.

Список ознак COVID-19, який використовує Всесвітня організація охорони здоров'я, відрізняється від списку CDC. У нього входять висока температура, сухий кашель і втома. При цьому болі в тілі, закладеність носа, біль у горлі і діарея перераховуються в списку слабших симптомів, які проявляються на пізніх стадіях захворювання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: сша, коронавірус, Надзвичайні події
В тему