22 Квітня 2020
Новини

На Волині коронавірусом заразилися 18 дітей

На Волині коронавірусом заразилися 18 дітей

18 волинян у віці від народження до 17 років заразилися COVID-19.

Про це розповіли 22 квітня під час онлайн-брифінгу у Волинській ОДА, - пише ІА "Волинські новини".

Зокрема, згідно із офіційною інформацією, на території області і найбільше хворих на коронавірус – у віковому розрізі від 50 до 65 років. Усього на Волині таких людей шістдесят. Разом із тим, тридцять волинян, у яких діагностували коронавірусну інфекцію, виявилися старшими шістдесяти п’яти років. Це – 30% від загальної кількості хворих на COVID-19 на Волині.

Також, за станом на 22 квітня, на території області COVID-19 виявили у 18 дітей у віці від народження до 17 років. Це 10 % від загальної кількості хворих на коронавірус волинян.

Нагадаємо, у Ратнівському районі ввели низку обмежень через підтверджений перший випадок коронавірусу на території села Жиричі.

Також Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що у Луцьку станом на сьогодні, 21 квітня, зафіксовано 45 випадків захворювання на коронавірус COVID-19. За останню добу захворіло 5 лучан, а за вихідні – 11. Серед хворих вже є діти. Двомісячне немовля із Нововолинська, яке захворіло на коронавірус, перевезли до обласної лікарні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: коронавірус, Волинь, Надзвичайні події, діти
В тему