17 Квітня 2020
Новини

Яким волинянам повернуть невикористані кошти за газ

Яким волинянам повернуть невикористані кошти за газ

На Волині учасникам акції «Твоя енергонезалежність» повернуть залишки невикористаних коштів за газ. За повідомленням «Волиньгаз збут»,  акція тривала з жовтня 2019 по березень 2020 року.

Для тповернення невикористаних коштів  споживачі повинні написати письмову заяву.

Кошти можуть бути використані споживачами або для оплати поточного споживання, або бути перераховані за їх заявою на банківський рахунок. Волиняни під час акції викупили 1,89 млн куб. м та оплатили за запас газу – 11,34 млн грн . Вартість використаного газу – 5,69 млн куб. м.

Починаючи з 20 квітня, в Особистому кабінеті на вебсайті 104.ua буде доступний функціонал, який дозволить направити ці кошти на оплату поточного споживання.

«Для отримання коштів на банківський рахунок необхідно направити на поштову чи електрону адресу нашої компанії office@vlgaszbut.104.ua заяву встановленого зразка або залишити підписану заяву в спеціальній скриньці, яка установлена на вході кожного з Центрів обслуговування клієнтів. Примірник заяви на повернення залишку невикористаних коштів в рамках акції «Твоя енергонезалежність» розміщений за офіційному сайті «Волиньгаз збут». Ми зможемо оперативно повернути кошти відразу, як отримаємо вашу письмову заяву», – зазначив директор ТОВ «Волиньгаз збут» Микола Тищук.

Перевірити стан особового рахунку можна в будь-який момент на вебсайті 104.ua або зателефонувати до контакт-центру за номером: (0332) 701-704.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, волиньгаз, газ
В тему