17 Квітня 2020
Новини

У Грузії під час карантину повністю заборонили їздити на авто

У Грузії під час карантину повністю заборонили їздити на авто

У Грузії з 17 квітня, через збільшення випадків зараження коронавірусом, повністю заборонили пересуватися на легкових автомобілях.

Про це повідомив радник прем'єр-міністра республіки Іраклій Чиковані, передає Громадське з посиланням на грузинське «Радіо Свобода».

Так, з 12 години 17 квітня щонайменше до 21 квітня у всій країні забороняється пересування на легкових автомобілях. Обмеження не стосуються пересування вантажів і машин дистрибуції.

Крім того, в країні обмежили відвідування кладовищ, а людей зобов'язують носити маски в громадських місцях. За порушення нових правил щодо карантину юридичними особами передбачений штраф в розмірі 15 тисяч ларі (близько 4 750 доларів).

«Якщо кожен громадянин, приватний сектор, уряд, бізнес, релігійна громада, громадянське суспільство, всі ми не будемо строго виконувати закон, захищати закон, вводити обмеження, то це неминуче призведе до різкого загострення епідеміологічної ситуації в країні. Нам доведеться посилити заходи найближчим час, що означає повний карантин по всій країні», — наголосив Чіковані.

З початку епідемії коронавірусу у Грузії виявили 348 інфікованих, з них троє з них померли від ускладнень COVID-19, в 76 одужали.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, грузія, автомобіль, коронавірус, карантин
В тему

Останні матеріали