12 Квітня 2020
Новини

У Києві хуліган на авто вчинив стрілянину

У Києві хуліган на авто вчинив стрілянину

У Києві на Броварському проспекті  під час руху водій автомобіля Range Rover стріляв у вікно іншого автомобіля, бо той його підрізав.  

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

На місце події виїхали екіпажі патрульних та слідчо-оперативна група районного управління поліції.

Начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін розповів, що правопорушник обурився тим, що його автівку «підрізала», як йому здалося, інша машина. Тож він наздогнав її, здійснив постріл у вікно та поїхав у невідомому напрямку.

Отримавши орієнтування з маркою та номерними знаками автомобіля підозрюваного, патрульні встановили напрямок руху та зупинили втікача на проспекті Соборності.

«Затриманим виявився мешканець Дарницького району, 1981 року народження, який вже потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння хуліганських дій. В ході огляду його автівки експерти виявили та вилучили пістолет, котрий відправили на проведення експертного дослідження», – додав Олександр Кузьмін.

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі Дніпровського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років тюремного ув’язнення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, кримінал, зброя, Надзвичайні події
В тему