11 Березня 2020
Новини

«Луцьк показав мені, навіщо я виходжу на сцену», - як співак року MЕLOVIN підкорив волинську публіку

«Луцьк показав мені, навіщо я виходжу на сцену», - як співак року MЕLOVIN підкорив волинську публіку

Вперше у Луцьку на сцені РЦ «Промінь» з новою концертною програмою виступив кращий співак 2019 року MÉLOVIN і запалив волинських меловінаторів. Організувала цю незабутню подію Івент-агенція «Tikhonov сoncert and event agency».

Виступ MÉLOVIN на сцені «Променя» для багатьох лучан був довгожданою подією, особливо для його відданих фанів — меловінаторів. І не дарма. Концерт був вартий всіх очікувань і сподівань.

Лучани побачили не тільки співака, не лише сміливого епатажного артиста, який вражав виступом на Євробаченні, а талановиту сформовану особистість, яка живе і дихає співом, для якої музика – весь світ.

Початок концерту

Кожен його акорд, кожне слово композиції змушує серце слухача битися частіше, стукати в унісон з ритмом і емоціями відтворювати те, що відбувається з ним саме в цю мить.

Ти - мої вітрила, музика моя.
Невагомі крила підіймають в небо.
Дві частини серця - разом ти і я.
І мене не буде і нема без тебе.

  Пісня «Вітрила»

Хіба такі слова зможуть когось залишитися байдужим?

Що цей концерт – неординарна подія для присутніх стало зрозуміло відразу. Всіх закликали приєднатися до цікавих флешмобів.

Для цього публіці роздали прапорці з іменем співака, та дві таблички. Перша табличка з написом «Oh, no!» потрібно було використати під час виконання пісні, з такою ж назвою, активно піднімаючи її вгору в такт музиці.

Ми ж пам’ятаємо, що саме ця пісня стала музичною окрасою Національного відбору на Євробачення-2020 і ще одним незаперечним доказом того, що талант MÉLOVIN неординарний і що артист підкорює всіх творчою харизмою.

Сердечко ж «Дякуємо» задіяли під час виконання останньої пісні «Expectations» і висловити так підтримку та вдячність співаку, який цілих півтори години дарував себе присутнім. До речі, це новенька композиція з його останнього альбому «Octopus» закінчувала концерт і давала надію на те, що він не останній на теренах Луцька.

Ідея виявилася доволі цікавою і флешмоби явно сподобалися публіці, зокрема юним меловінаторам, котрі весь концерт бурхливими оваціями та оплесками реагували на кожну пісню співака.

Харизма Melovinа

А хіба можна було залишитися безучасним, коли артист зі сцени зізнається, що заради зустрічі з публікою Луцька він пропустив День народження свого тата і не зумів віч-на-віч привітати маму із жіночим днем. Така щирість, відвертість та саможертовність пройме кожного.

«Це так круто бути у вашому місті. Дякую за можливість скрасити ваш вечір. Бути поруч з вами на цій класній сцені. Відчувати, як тебе круто зустрічають і щиро тобі раді. Дякую», - сказав співак.

Мабуть, в залі не знайшлося б такої людини, котра не захотіла подякувати MÉLOVIN і всій його команді за високий рівень підготовки концерту. Чого був лише вартий сценічний образ артиста, професійна таємничо-інтригуюча підтанцовка, спецефекти та гра музикантів. А фортепіано, з-під якого висуваються вгору вирізьблені змії, – просто шедевр.

Ці підняті голови змій теж, либонь, символічний знак того, що Melovin впевнено крокує до своєї мети, ніколи не здається і пік його творчості ще попереду.

Колись побачимо світ ми навколо
Кольоровий, знайомий до болі
І не хвилюйся, ми всі тут знайомі
З тобою, зі мною, і годі.

Пісня «З тобою, зі мною, і годі»

Ці слова могли стати девізом цілого концерту. Адже це був не просто виступ талановитого співака, а концерт-зізнання, концерт-сповідь, на якому не було простих слухачів, а дійові особи, що в кожній пісні знаходили себе, розкривали свій світ.

«В цьому світі є сотні людей, які скажуть, що ти нічого не вмієш, що ти недостойний, ти не зможеш, ти невдаха. Ви не їм вірте, а вірте в себе, ніколи не зраджуйте своїм мріям і не відрікайтесь своїх ідей. Бо ви такі одні на світі і ви – найкращі», - додав співак.

Своєю однією з перших пісень в творчості «Світ в полоні» артист зізнався, як важко зважитися на те, щоб показати себе світу.

«Коли вперше пишеш, тоді тобі здається, що це востаннє. Тому кожна пісня для мене особлива, бо немов остання», - зізнався співак.

Креатив в усьому

Публіка шаленими оплесками та голосним підспівуванням показала, що цінує старання MÉLOVIN , розуміє та поділяє його погляди. Активно підтримувала співом і композицію «Under The Ladder», яка свого часу ввійшла в десятку пісень за симпатією слухачів на Євробаченні-2018.

Англомовна ж пісня про дружбу «Хочу, щоб ти залишився» настільки вразила та сколихнула меловінаторів, що весь зал освітили телефонні ліхтарики. Це розчулило навіть співака:

«Сьогодні той день, коли я зрозумів, навіщо я знаходжуся на сцені. Особливо тоді, коли весь зал запалив свої вогники. Я вдячний кожному хто прийшов, я вдячний Луцьку за гарячий прийом. Для мене буде великою честю повернутися до вас наступного разу. Я не забуду жодного з вас. Не хочеться йти, коли всі бачать».

І під шквал оплесків він роз’єднав мережевий кабель і занурив весь зал у суцільну темряву.

Епатажний виступ, класний початок і не менш оригінальне закінчення концерту. Креативу MÉLOVIN не позичати.

Меловінаторам не хотілося його відпускати, двічі артист виступав на біс, і щоразу присутні хотіли його чути знову. Це й не випадково.

MÉLOVIN – один із тих, почувши яких, не забувають, мелодії та слова пісень яких лунають в душах навіть тоді, коли не має музичного супроводу, і назавжди залишаються улюбленими.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Промінь, концерти
В тему