10 Березня 2020
Новини

На Донбасі – масштабний терористичний обстріл ЗСУ, є загиблий і поранені

На Донбасі – масштабний терористичний обстріл ЗСУ, є загиблий і поранені

Сьогодні під селищем Піски на Донбасі терористи влаштували масштабний обстріл з артилерії, поранивши кількох українських військових.

Перші деталі нападу повідомив на своїй сторінці в Facebook журналіст Юрій Бутусов. За його словами, атака почалася о 09:44.

"Бій у Пісках і під Авдіївкою – обстріл українських позицій з російських 120- 122 мм мінометів і гаубиць під Донецьком. О 9.44 підбито вантажівуа ГАЗ-66 ЗСУ. Наші почали відповідати за годину. Поранені в одному з розвідбатів", – написав він.

Інформацію підтвердив і журналіст Андрій Цаплієнко. "У селищі Піски потужний обстріл. Ворожа артилерія. О 9:44 підбитий ГАЗ-66 наших піхотинців. Наша "арта" почала відповідати тільки зараз. Через годину. Мовчання гармат – це нова оборонна доктрина України?" – написав Цаплієнко в Telegram-каналі.

Бутусов також підтримав обурення колеги. "Провокації" тривають по всьому фронту. Президент мовчить... Його стратегія "примирення" з Путіним за рахунок згортання бойових дій українськими військами провалилася", – висловився журналіст і зазначив, що під час евакуації помер важкопоранений боєць.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: донбас, оос, обстріли, війна на сході україни
В тему