25 Лютого 2020
Новини

Жінка в калюжі крові, а її чоловік – із перерізаним горлом

Жінка в калюжі крові, а її чоловік – із перерізаним горлом
ілюстративне

Такий кошмар жителі черкаського міста Ватутіне бачили тільки по телевізору.

Втім минулого тижня в одній із п’ятиповерхівок сталося таке, від чого в людей досі мороз по шкірі, йдеться у публікації в газеті «Твій вибір».

«Я зібралася провідати бабусю з нашого будинку, бо вона занедужала. Вийшла на сходовий майдачик – аж чую: якийсь такий звук, ніби собака гарчить. Піднялася на третій поверх, звідки доносилося гарчання, щоб вигнати пса. Аж тут бачу: між дверима весь у крові стоїть чоловік, наш сусід. Він мене помітив, притулився до стіни і сповз донизу. «Синочку, – кажу, – що з тобою?» А він і слова не може мовити – горло перерізане. Тільки хрипить. Я глянула на його двері – а там біля порогу лежить жінка в калюжі крові. Зі страху я кинулася до ще одної нашої сусідки. Вона подзвонила на «швидку». Але…» – розповіла пенсіонерка Катерина Санникова.

Коли лікарі примчали на виклик, урятувати жінку, яка лежала в калюжі в крові, вони вже не змогли. Натомість 40-річного чоловіка з перерізаним горлом оперативно доставили до районної лікарні, а звідти транспортували до Черкаської обласної лікарні.

Як невдовзі стало відомо, загибла – це 33-річна Людмила Ткачук. До того, як одружитися з Михайлом, жінка працювала медсестрою в селищі Катеринопіль Черкаської області. Виховувала сина від першого шлюбу.

фото загиблої оприлюднила її сестра
фото загиблої оприлюднила її сестра

«Кажуть, нібито Люда і Міша мали свої сім’ї, але покинули їх, щоб зійтися і жити разом», – розповіли сусіди. Але офіційного підтвердження ця інформація не має.

Спочатку Михайло з Людмилою винаймали житло. А потім у тій же 5-поверхівці придбали власну квартиру.

З розповідей сестри загиблої, Світлани Тимчук, останнім часом між подружжям Ткачуків нерідко виникали сварки. Іноді конфлікт розгорався з такою силою, що Людмила викликала поліцію. Тому сестра відразу не відкидала версії про те, що саме Михайло завдав смертельних поранень своїй дружині.

Натомість іще один із сусідів, Ярослав, який не побажав називати свого прізвища, сказав: того дня він повернувся з роботи десь за годину до трагедії, втім жодного крику з квартири Ткачуків не чув. А от сусідка зауважила: вона чула, як того дня Михайло сильно гупав у двері свого помешкання, хоча вхідний дзвінок у них справний.

Дехто із сусідів поділився припущенням про те, що, можливо, Людмила була в квартирі не сама або чоловік просто запідозрив дружину у зраді. Але це не більше ніж плітки.

Відразу після оприлюднення інформації Михайло заперечував закиди, нібито він порізав дружину. Втім поліція знайшла докази того, що саме Михайло завдав дружині смертельного удару в сонну артерію, що і стало причиною загибелі 33-річної жінки.

Існує також версія, що під час конфлікту чоловік і дружина наносили одне одному удари ножем. Проте сестра загиблої в таке не вірить: мовляв, Люда не могла цього зробити, а Михайло перерізав собі горло, щоб учинити самогубство після вбивства дружини.

Наразі поліція з’ясовує всі обставини трагедії. Михайлові тим часом провели операцію, у перерізане горло вставили спеціальну трубку. Дихати та їсти чоловік може, а от розмовляти – ні. Тому наразі вирішується питання про вручення йому підозри у вбивстві.

13 лютого Людмилу Ткачук похоронили в рідному Катеринополі. Сиротою залишився її 14-річний син, який на момент убивства був із бабусею.

Ксенія Покровська

УВАГА!

ПЕРЕДРУК ПУБЛІКАЦІЇ БЕЗ ДОЗВОЛУ РЕДАКЦІЇ ЗАБОРОНЕНО!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: смерть, кримінал
В тему