17 Лютого 2020
Новини

В однорічного малюка виявили коронавірус після евакуації з Уханю

В однорічного малюка виявили коронавірус після евакуації з Уханю

У Сінгапурі підтвердили ще два випадки зараження коронавірусом COVID-19, жертвами якого за офіційними даними стали більш як 1,7 тис. осіб.

Як повідомили 17 лютого в місцевому Міністерстві охорони здоров'я, одним з інфікованих виявилася однорічна дитина, евакуйована з поміщеного на карантин китайського міста Ухань 9 лютого, пише Сьогодні.

Варто зазначити, що при евакуації у малюка не було симптомів інфекції, але після повернення на батьківщину його помістили на карантин в ізолятор дитячої лікарні, де він зараз і знаходиться.

Також заразився 35-річний чоловік, який не був у Китаї. Інфекцію йому передали інші інфіковані в ізоляторі Національного центру інфекційних захворювань.

За даними сінгапурського МОЗ, станом на 17 лютого заразилися 77 громадян країни, з них четверо перебувають у критичному стані, а 24 одужали і були виписані з лікарень. Також понад 2300 осіб перебувають на карантині.

Нагадаємо, з підозрою на коронавірус у Харкові госпіталізували студентів. Через підозру на коронавірус у господаря китайські дезінфектори заживо закопали кота. На Волині в лікарні встановили бокси для хворих на коронавірус. Загалом число тих, хто одужав, перевищило кількість жертв коронавірусу. У ВООЗ зробили термінову заяву щодо коронавірусу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
В тему

Останні матеріали