14 Лютого 2020
Новини

Чому подарунки на День закоханих важливі для дітей?

Чому подарунки на День закоханих важливі для дітей?

День святого Валентина — привід зайвий раз проявити тепло й турботу.

Подарунки дітям на 14 лютого дарувати зовсім не обов'язково, але тільки згадайте, як вони їх полюбляють. Чого тільки вартий той блиск і радість в очах, коли дитині вручають красиву коробочку з бантиком. Коли він розпаковує її та бачить всередині улюблену іграшку.

А, можливо, ваш хлопчик вже виріс і хоче проявити увагу й турботу до дівчинки, яка йому давно подобається. І попросив вас допомогти вибрати подарунок. Саме тому "Будинок іграшок", що знаходиться на 1-му поверсі РЦ "Промінь" підготував 8 ідей подарунків дітям на День святого Валентина.

Подарунок дівчинці на День святого Валентина

Дівчата особливо трепетно ставляться до Дня святого Валентину. Що можна подарувати:

1. Прикраси

Подарунок з пам'яттю. Кожна дівчинка мріє про свої особисті прикраси. Сережки, каблучка, підвіска або браслет — орієнтуйтеся на вподобання дівчинки. Якщо у вашої принцеси вже є ланцюжок або браслет, можна підібрати окремо шармик. Його можна носити як на браслеті, так і на ланцюжку. Кожен шарм несе в собі приємні спогади, їх можна збирати та змінювати. У нас на сайті є чудові прикраси зі срібла UMa&UMi. В асортименті близько 400 різних варіантів.

2. М'які іграшки

Милий і символічний подарунок дитині на 14 лютого. Що вже говорити, навіть дорослі дівчатка не проти отримати пухнастого ведмедика. Щоб зоригінальнічати, можна підібрати м'якого почекуна або кумедного півника з сердечками.

Якщо хочете викликати шалений захват у дівчинки віком 3-7 років, дуже раджу Rainbocorns. Rainbocorns — тренд, тому 90% із 100, що дитина залишиться суперзадоволена подарунком. Це м'яка іграшка, яка продається у величезному яйці. Купуючи його, не знаєш, який із персонажів всередині. Цей WOW-ефект викликає шалений захват у дітей. Всередині яйця, крім самої іграшки, є також крихітний улюбленець. У кожного рейбокорна спереду є аплікація у формі серця з паєток. Її можна зняти та прикрасити рюкзак, сумку або зробити прикрасу для волосся.

3. Сумочка у формі сердечка

Практичний і корисний подарунок дітям на день закоханих. Сумочка непроста — це сумка-розмальовка. У комплекті є маркери, якими дитина зможе зробити принт, відкриваючи волю креативу і фантазії. Також на сумочці нашита вишивка з паєток. Вона змінює колір, якщо провести по ній рукою. Ручка регулюється.

Як на мене, зручний, корисний і бюджетний подарунок для дівчинки. Він підкреслить індивідуальність і творчі здібності кожної дівчинки.

А як вам варіант сумочки з фетру, яку можна зробити своїми руками?

4. Конструктор-шкатулка LEGO у формі серця

Конструктор LEGO — безпрограшний варіант подарунка для будь-якого свята. Про «плюшки» LEGO вже нічого й говорити, все батьки і так знають. А тут ще й тематичний набір до Дня святого Валентина у формі скриньки-сердечка. Крім самих детальок, в наборі також є фігурка персонажа і її вихованця. Вартість такого набору зовсім невелика (близько 250 грн маленькі, 600 — побільші), а скільки радості викличе він у дитини.

5. Набір для творчості

Якщо ваша дівчинка любить творити й креативити, то придивіться до наборів для творчості.

Тематичні набори для творчості до 14 лютого:

6. Косметика

Як і у випадку з прикрасами, будь-яка дівчинка зрадіє набору косметики. Рекомендую звернути увагу на набори Martinelia і Markwins. Дитяча косметика цих виробників безпечна для використання. А ваші помади, лаки для нігтів і тіні будуть врятовані!

Що ще цікавого?

Якщо все не те, подумайте про музичної шкатулки, в якій танцює балерина; ляльці з тематичним принтом сукні або пазлам з солодощами-сердечками.

А який вибрати подарунок хлопчикові на День святого Валентина?

Подарунки на 14 лютого хлопцям не настільки популярні, як дівчаткам. Але все ж хлопчикам теж хочеться уваги цього дня. Тому підготувала варіанти подарунків і дня них.

1. Дерев'яний конструктор

Український виробник Ukrainian Gears випускає дивовижні набори конструкторів з дерева. З конструктора можна зібрати дійсно потрібні речі: сейфмеханічний календарвізитницю.

Для любителів колекційних моделей придивіться до набору з байкомкабріолетомлокомотивом.

Є також міні версії таких конструкторів. Вони менші за розміром і доступніші за ціною. Наприклад, набір конструкторів або кораблів.

Однозначно це буде вдалий подарунок для хлопчика. І що приємно, після збору він буде корисний або ж прикрасить колекцію хлопчика.

Настільна гра

Настільні ігри — окремий захопливий світ. Плюс такого варіанту в тому, що він об'єднує. Можна віддати переваги класичним «Монополії»«Alias»«Дженга» або підібрати щось новеньке: «Фіббер» або «Свинтус».

Подарунки дітям на День святого Валентина — +1 привід проявити турботу

Сподіваємося, кожен знайшов для себе варіант подарунка. Як доповнення можна доповнити подаруночок солодощами, жуйками «Love is» і валентинкою.

Увага та турбота — краще, що ми можемо подарувати дітям. День святого Валентина — чудовий привід нагадати дітлахам, як ми їх любимо та цінуємо. Нумо порадуємо улюблених малюків і подаруємо їм трішки щастя у вигляді улюбленої іграшки. Щастя та любові вам!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: свято, Промінь, подарунки
В тему