14 Лютого 2020
Новини

Де у Луцьку вчать корпоративної англійської

Де у Луцьку вчать корпоративної англійської

Багато керівників розуміють: успіх бізнесу залежить не тільки від офісу, новітніх технологій, прогресивної стратегії. Це робота з «кадрами» - людьми, які будуть працювати в цих офісах, запускати роботу нового складного обладнання, реалізовувати геніальні плани.

Без іноземної мови тепер стає зовсім складно. Щоб не чекати, поки в команді знайдеться ініціатор, який  запропонує відправитися на заняття, керівництво бере справу в свої руки: організовує своїм співробітникам корпоративні курси англійської.

Ось кілька причин, які підштовхують керівництво компаній організувати корпоративну англійську в офісі або в мовній школі:

  • Як бонус або спосіб заохочення

Навчання не завжди сприймається, як зайвий обов'язок. Доросла людина розуміє цінність знань, прагне сам навчитися чомусь новому.

Тому в багатьох компаніях корпоративне вивчення англійської використовується для підвищення мотивації.

  • Необхідність компанії

Деякі компанії потребують, щоб колектив вільно володів англійською термінологією, не мав труднощів з комунікацією. Для цього приходить на допомогу приходить вивчення корпоративної англійської.

  • Для згуртування команди

Тімбілдинг - це не тільки виїзди за місто раз на місяць або проходження мотиваційних тренінгів раз на рік. Іноді зв'язок між співробітниками може зміцнити спільна справа, наприклад, корпоративне вивчення англійської мови.

Як будується процес? Чим відрізняються такі заняття від інших форматів навчання?

Грає роль навіть вибір приміщення. Можна домовитися про заняття в мовній школі, якщо вона знаходиться поруч з офісом і співробітникам буде зручно добиратися до місця призначення. Або, навпаки, запрошувати викладача до себе, організовуючи простір для навчання у своєму офісі. Як мінімум, це підвищує явку на заняття, адже співробітнику потрібно просто перетнути коридор або піднятися на поверх вище.

Наші контакти: +380 (66) 703 78 73

3-й поверх, РЦ «Промінь»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, Промінь
В тему