В центрі уваги

Відомі кінострічки та особливі сюрпризи: «Lords of the Sound» закохував у себе лучан (фото)

Відомі кінострічки та особливі сюрпризи: «Lords of the Sound» закохував у себе лучан (фото)

У Луцьку в розважальному центрі «Промінь» до Дня святого Валентина організували феєричний концерт симфонічного оркестру «Lords of the Sound».

13 лютого для слухачів лунав виступ з програмою «Love Story», на якому можна було відпочити від буденності та відчути мурашки на тілі, а ще побачити улюблені кінокартини під саундтреки від оркестру.

«Для вас на сцені - оркестр «Lords of the Sound». І сьогодні ми представляємо своє романтичне святкове шоу. На вас чекають світові хіти про кохання, романтичні саундтреки, виступи надзвичайних вокалістів та особливі сюрпризи. Приготуйтеся насолоджуватися мелодіями, під які закохується весь світ», - розпочали захід організатори.

Перед виконанням пісень зачитували уривки віршів, аби слухачі могли відгадати мелодію з фільму, яку мали зіграти музиканти. Самі ж виступи супроводжувалися трейлерами.

«У нас в оркестрі є дві людини з вашого міста. Це наш «приборкувач» кларнетів – Юрій, а також незрівнянний Максим Остапович», - зазначив вокаліст Ярослав Радіоненко.

Окрім Ярослава, цього вечора своїм чудовим голосом дивувала ще одна вокаліста Маргарита Мелешко.

Під диригування Віталія Саражинського оркестранти виконали саундтреки з фільмів «Леон», «Майстер і Маргарита», «Зоряні війни», «Сутінки», «Титанік», «Привид Опери», «Ромео та Джульєтта», «Амелі», «Мулен Руж», «Запах жінки», «La La Land», «Багряний пік» тощо.

У програмі концерту лунала музика з репертуару Whitney Houston, Gloria Gaynor, Sting та інших легендарних співаків. Репертуар оркестру – різноманітний. Відвідавши їхні концерти, ви зможете почути музику для дітей, з комп’ютерних ігор, рок-хіти, класику та джазові твори.

Під час виступу емоції слухачів підсилювали й вдало підібрані сценічні образи, театралізовані постановки та спецефекти.

Послухати музику справжніх талантів прийшло чимало людей.

Пропонуємо читачам порталу «t1.ua», які не змогли відвідати концерт, поринути в атмосферу вечора та поглянути, як це було через світлини фотографа Павла Березюка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, концерти, музика, Промінь
В тему