6 Лютого 2020
Новини

Зеленський не зупинятиме обшуки на телеканалі «1+1»

Зеленський не зупинятиме обшуки на телеканалі  «1+1»

Володимир Зеленський пообіцяв не втручатися у розслідування справи щодо прослуховування в Кабміні. Зауважив, що не буде перешкоджати обшукам на телеканалі "1+1". 

Про це глава держави заявив під час візиту до Львову, передає РБК-Україна. 

За словами глави держави, йому прикро, що в помешканнях журналістів телеканалу "1+1" були проведені обшуки, однак він не буде втручатися в ситуацію.

"Мені дуже шкода, я не можу втручатись в їх слідчі дії - це вже перебір", - заявив він.

Зеленський розповів, що отримав від СБУ інформацію про те, що незаконно отримані записи розмов у кабінеті прем'єр-міністра Олексія Гончарука було продано, а в мережу записи потрапили з комп'ютерів журналістів "1+1".

"На жаль, у "Грошей" (програма на "1+1" - ред.) обшуки тому що, наскільки мені відомо, саме з тієї техніки ця інформація, ці записи були завантажені в Інтернет. Шукають, хто писав, хто замовив і хто це в Інтернет викинув. Я так розумію, що знайшли, хто це в Інтернет викинув", - додав президент.

Нагадаємо, у середу, 5 лютого, СБУ прийшла з обшуками на телеканал "1+1". У службі заявили, що обшуки на телеканалі "1+1" пов'язані зі зливом прослуховування в кабінеті Гончарука. Також в СБУ повідомили, що слідчі дії проводяться і в інших осіб, які можуть бути причетними до незаконного використання спеціальних технічних засобів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, обшуки, сбу
В тему