11 Грудня 2019
Новини

Знаменита джазова співачка заспівала українською

Знаменита джазова співачка заспівала українською

Знаменита джазова співачка з Харкова Лаура Марті  вирішила дещо проекспериментувати з новими композиціями та заспівала українською.

13 грудня вона презентує альбом "Все буде добре!" До платівки увійшли виключно україномовні треки, що вразило її прихильників. Чого чекати від прем'єри – Лаура Марті поділилась із журналістами LifeStyle 24.

За словами джазової зірки, новий альбом – це своєрідна ода коханню та життю. До платівки "Все буде добре!" увійшли 10 треків, які зачарують кожного меломана. Символічно Лаура Мартізапланувала прем'єру альбому на 13 грудня, перед новорічно-різдвяними святами. 

"Це свого роду подарунок моїм слухачам. А настрій і навіть сама назва альбому – моє побажання їм на цілий рік вперед!" – розповіла Лаура Марті. 

Знаменита джазова співачка з Харкова вирішила дещо проекспериментувати з новими композиціями. Відтак її прихильники зможуть насолодитись треками у стилі поп-музики, поп-року, соулу і фанку. Окрім цього, вперше за свою кар'єру Лаура Марті вирішила презентувати україномовну платівку. 

Я експериментую, але ніколи собі не брешу. Для мене це найголовніше. Я створюю тексти і музику так, як того вимагає в цей момент моя душа. Думаю, що саме цю свободу повинен мати справжній музикант, артист. Співати треба тільки про те, у що сам закоханий та у що щиро віриш. Інакше діалог зі слухачем буде штучним. А це нікому не потрібно",
– зізналась артистка. 

Як переконує Лаура Марті кожна пісня з її альбому "Все буде добре!" – це історія з її життя або людей, які її оточують. Мабуть, найбільш зворушливим у платівці буде композиція "Жити", яку співачка написала про боротьбу молодої дівчини за життя. Чималий успіх пророкують і пісням "Очі" та "Вірити в краще". У композиціях можна буде впізнати і елегантний поп-рок групи Coldplay, меланхолію Земфіри, сонячний фанк Incognito і м'який лаунж.

Підтримати нову платівку взялись представники українського шоу-бізнесу. Спільно з Лаура Марті вони записали звернення до меломанів, в якому ствердно заявили: "Все буде добре!" Розпочала анонс телеведуча Надія Матвєєва, яка вела однойменну програму. Окрім цього, в ролику можна побачити Джамалу, Василісу Фролову, Влада Дарвіна, Соломію Вітвицьку, LAUD, Антоніну Матвієнко, Гайтану та інших зірок. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Таблоїд, музика
В тему