11 Грудня 2019
Новини

Перша Повня взимку 2019 року: що варто зробити

Перша Повня взимку 2019 року: що варто зробити

12 грудня о 07:15 за київським часом стартує перша Повня зими 2019 і остання Повня цьогоріч. Цю Повню називають Місяцем довгих ночей, Місяцем дуба, Місяцем перед зимовим сонцестоянням згідно з різноманітними календарями.

Якщо молодик асоціюється з початком справ та молодими жінками, то Повня — це середина наших справ, розквіт процесу, а якщо говорити про асоціації, то це — вагітна жінка. Як жінка тішиться від дитини всередині, так і ми відчуваємо період Повні як час, коли ми сповнені сил.

Ця Повня у Близнюках, що свідчить про те, що це — час для комунікації та спілкування, подорожей та зміни місце проживання, написання текстів і покращення стосунків з друзями та колегами. Також пам’ятаємо, що вплив Повні триває три місячні дні — один до повного Місяця, власне під час Повні та один після.

Це Повня з жіночою енергією, адже йдеться про вплив таких планет як Венера і Місяць, які поєднаються у космічному танку з зіркою Беллатрикс. Саме така небесна композиція нагадуватиме жінкам про те, що потрібно відповідати своїм ворогам і вміти захищатися.

Ця зимова Повня — це час для підбиття підсумків року, також потрібно зняти в собі сили, щоб пережити майбутню зиму. Так, так, це закладено в усіх нас на рівні пам’яті — пережити зиму. Тому потрібно зафіксуватися і шукати стійкість, щоб протриматися до приходу весни з її новими енергіями. Після підсумків цього року потрібно озвучити свої мрії на наступні 12 років.

Що варто робити

Діліться радістю і теплом з іншими, станьте волонтером, робіть пожертви та подарунки.

Мрійте і просіть допомоги у небес щодо реалізації мрій та досягнення цілей, успіхів та удачі, сил та особистої впевненості.

Зверніть підвищену увагу на сни у цей період, вони можуть виявитися віщими. Недарма цей період в українській традиції пов’язаний з ворожіннями та різноманітними способами дізнатися свою долю, якщо ви — прихильник таких ритуальних дій, свідомо запитуйте у небес відповіді на свої запитання.

Піддайтеся на волю свого натхнення і творіть. Грудень — особливий місяць, коли ми всі чекаємо подарунків. Зараз хороший період для того, щоб зробити ці подарунки власними руками.

Пам’ятайте про перемогу Сонця над темрявою. До зимового сонцестояння тривалість світлого дня зменшується, а тому ми можемо відчувати втому. Не забувайте, що це ще й час, коли Місяць «сильніший» за Сонце. Не бійтеся звертатися до небес із вашими проханнями, але й потурбуйтеся про певні дії у реальному житті.

Гарної вам Повні!

Олена Кузьмич, кандидатка філологічних наук, дослідниця ритуалів

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прикмети, гороскоп
В тему