18 Грудня 2017
Новини

Сьогодні - Молодий місяць: у Всесвіту можна просити все, що забажаєте

Сьогодні - Молодий місяць: у Всесвіту можна просити все, що забажаєте

Як на Повню, так і на Молодик в українців є багато ритуалів, заговорів, адже з давніх-давен відомо, що Місяць впливає на Землю й на всіх її мешканців.

Сьогодні вночі земляни зможуть спостерігати за Молодим місяцем, що є найкращим періодом для нових починань.

Загалом, астрологи стверджують, що Молодик – енергетично потужний період, що являє собою ідеальний час для загадування заповітних мрій. До вашої уваги - найцікавіші магічні ритуали, народні прикмети й сни на «молодика».

Ритуал на гроші:

На молодика налити склянку води і залишити його на вікні доти, аж поки місяць не стане повним. Потім вмиватися цією водою, промовляючи: «Як ти, місяць, був молодий та став повний, так і у мене всякого добра, щоб було повно».

На здійснення бажання:

Коли місяць-молодик, написати друкованими літерами на щільному аркуші паперу своє бажання, наприклад: «Хочу знайти цікаву і високооплачувану роботу». Взяти дві церковні свічки, одна повинна бути більшого розміру, а інша - меншого. Запалити за допомогою сірника велику свічку, встановити у підсвічник, а вже від неї запалити меншу свічку. При цьому увесь час думати про своє бажання.

На щастя і здоров’я: 

До молодика можна звернутися із проханням додати щастя і здоров’я: «Молодику, молодику, тобі виповнюватися, а нам оздороволюватися, тобі рясота, а нам красота, тобі рай на небі, а нам рай на землі!».

Не соромтеся загадувати найсміливіші й неймовірні бажання, які тільки прийдуть вам в голову. Бажання варто формулювати чітко і лаконічно.  Терміни вказувати не потрібно — Всесвіт сам знає, що і коли, кому дарувати.

Але вормулювання бажань повинне починатися зі слів вдячності: «Я з вдячністю приймаю від Всесвіту... далі формулюєте своє бажання... для мого блага (для загального блага, для блага моєї родини)!»

За багаторічними спостереженнями народних синоптиків:

Круті роги молодика взимку - на мороз, влітку – на мокру погоду

Райдужне коло навколо місяця-молодика – буде вітер і хмари

Сни:

Усі сни у період молодого Місяця віщують радість
Молодика уві сні побачить незаміжня дівчина - скоро з’явиться наречений. 
Місяць у хмарі - жених буде бідний, а коли ясний, то буде багатий. 

Вірити чи не вірити, але спробувати можна. У будь-якому випадку не зашкодить просто подумати про щось приємне, запрограмувати себе на позитив, щастя і кохання й розпочати діяти!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему