10 Грудня 2019
Новини

Показали фото нового Renault

Показали фото нового Renault

Новий Renault Sandero, який з'явиться у продажі в наступному році, наразі активно тестують на дорогах і доводять останні штрихи.

Тепер опублікували свіжі зображення. Про це повідомляє Motor1, - пише Оbozrevatel.

Художники популярного автомобільного ресурсу підготували власне бачення нової моделі. При цьому автори враховували наявну технічну інформацію і шпигунські фото тестових прототипів.

Зовнішність Renault Sandero 2020 натхненна старшими моделями

Відомо, що Рено Сандеро 2020 (в Європі модель відома як Dacia Sandero) побудують на платформі нового Renault Clio. Швидше за все, через приналежність новинки до бюджетного сегменту, компактний хетчбек отримає спрощені компоненти.

Головні характеристики дизайну Renault Sandero 2020 – чіткість і спортивність

Дизайн також частково натхненний Рено Кліо 2020 року – про це говорять бічна лінія скління і загальний профіль. Однак передня частина все ж нагадує актуальний Sandero з деякими змінами: решітка стала ширшою, а фари витягнулися по горизонталі. Цілком можливо, що серійний автомобіль дійсно виглядатиме схожим чином.

Новий Renault Clio послужить основою для Sandero 2020

Новий Сандеро 2020 також може отримати незвичайну для доступного авто силову установку. Йдеться про гібридну модифікацію з 1,6-літровим двигуном, електромотором і батареєю ємністю 1,2 кВтг. Звісно, це торкнеться топової версії.

Так Renault Sandero виглядає на даний момент

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: презентація
В тему

Останні матеріали