5 Липня 2018
Новини

Лучан запрошують на презентацію книги авторських рецептів телеведучої «1+1»

Лучан запрошують на презентацію книги авторських рецептів телеведучої «1+1»

У п’ятницю, 6 липня, об 11 годині в піцерії «Теревені2 (проспект Соборності, 9а) відбудеться презентація книги Валентини Хамайко «Солодка неділя» шрифтом Брайля, яку надруковано у Braille studio.

«Солодка неділя» – це книга телеведучої «Сніданку. Вихідний» на телеканалі «1+1», мами трьох дітей Валентини Хамайко. Це її перша книга рецептів, у якій зібрано 58 сімейних та авторських рецептів десертів – на кожний тиждень року. Завдяки фінансовому сприянню студії «1+1», Луцької міської ради книгу видано шрифтом Брайля.

Читайте також: У Луцьку презентують книгу десертів для незрячих

Незрячі господині спеціально до презентації приготують щось смачненького, саме користуючись книгою «Солодка неділя» і ми в межах цієї презентації пригостимо всіх бажаючих цими смаколиками, - запрошує на презентацію  голова ГО «Генерація успішної дії» Віталій Ткачук.

Процес підготовки буде відзнято і під час презентації книги присутні зможуть побачити, як відбувалося творення десертів. Тож, запрошуємо на захід наших авторів, меценатів, партнерів та небайдужих лучан.  Участь у події візьме радник міського голови Ігор Поліщук».

Додаткова інформація за телефоном: 050 223 22 64 (Віталій Ткачук).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, презентація, книги, валентина хамайко
В тему